Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Lac de mobila solubil in apa Emex - bidon 5 kg

Ambalaje - Bidon 5 Kg
Model:
Ambalaje - Bidon 5 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
113.65 lei
 
 

Detalii produs

Lacul pentru Mobila Solubil in Apa Emex este un produs profesional, ecologic, fabricat din rasini sintetice modificate, aditivi si etalanti speciali.

Folosit ca strat final in sisteme de protejare si decorare a mobilei sau mobilierului de interior sau de gradina, acest tip de lac are drept caracteristici principale aderenta deosebita la suport si rezistenta la produse alimentare sau chimice generale, patare cu cerneala, cafea, fructe, etc., rezistenta mare la UV si frecare, buna etalare, cu rezultate foarte bune in protejarea generala a suprafetelor lemnoase si impotriva fungilor sau cariilor.

Caracteristicile principale ale Lacului pentru Mobila Solubil in Apa Emex: Aderenta mare la suport; Etalare superioara; Luciu; Timp de uscare redus; Durabilitate; Rezistenta la uzura; Rezistenta mare la murdarire; Rezistenta buna la socuri mecanice; Intretinere foarte usoara.

Lacul pentru Mobila pe Solubil in Apa Emex este recomandat in special pentru decorarea si protejarea pieselor de mobilier de interior sau de exterior, dar se poate folosi cu rezultate excelente pe orice suprafata din lemn, in vederea obtinerii unui aspect superior.

Lacul acrilic pentru mobila contine biocizi de ultima generatie contra fungilor sau cariilor de lemn si rezista in contactul cu produse alimentare sau chimice generale.

Cu rezultate foarte bune, lacul poate fi aplicat pe orice suprafata din lemn ca: mobilier artizanal din lemn, de interior sau de gradina, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase.

Inainte de aplicarea acestui tip de lac solubil in apa, suprafetele ce urmeaza a se acoperi, se pregatesc prin slefuire cu hartie abraziva de granulatie medie, pana la obtinerea unei suprafete netede iar praful rezultat se curata cu perii cu par moale, lavete textile, sau prin aspirare.

Pentru o pregatire optima, premergator aplicarii lacului, se tine cont si de inlaturarea oricaror urme de murdarie sau grasime imbibata in fibre. Chiar in cazul in care protectia anterioara este foarte buna, suprafata va fi deasemeni slefuita cu hartie abraziva, se va inlatura praful rezultat si se vor face teste de compatibilitate.

Pentru suprafetele care au mai fost vopsite, cu pelicule insuficient aderente sau cu pierdere de aspect, se recomanda curatarea in totalitate a suportului prin mijloace mecanice, chimice, sau prin aplicarea unui decapant de tip Emex CM Cleaner sau Emex PC Eco, oricare dintre metode fiind urmate de degresare.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi