Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea pentru mobila solubila in apa Emex - bidon 18 kg

Ambalaj - Bidon 18 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 18 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
584.77 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua Acrilica pentru Mobila Emex este un produs ecologic profesional, obtinut din rasini acrilice, pigmenti si aditivi speciali, folosit ca strat final atat in sisteme de protectie cat si pentru decorarea mobilei de interior sau de gradina.
Pricipalele caracteristici sunt aderenta deosebita la suport, performanta foarte buna la protejarea lemnului, rezistenta la patare cu: cerneala, cafea, fructe si rezistenta la UV si frecare.

De asemenea, prezinta o buna etalare rezistenta mare la produse alimentare sau chimice generale. Aspectul final este lucios sau mat si se poate realiza in orice nuanta de culoare RAL.

Caracteristicile principale ale Vopselei Acrilice pentru Mobila Emex: Aderenta mare la suport; Aplicare usoara; Putere de acoperire mare; Soliditate; Expunere buna; Duritate buna; Rezistenta la deteriorare; Rezistenta la intemperii si UV; Rezistenta la factori chimici si patare.

Vopseaua Acrilica pentru Mobila Emex are o calitate superioara si este utilizata in finisarea decorativa sau industriala si pentru protectia superioara a mobilei si a suprafetelor din lemn, interioare sau exterioare.

Acest produs, fiind foarte rezistent la produse alimentare sau chimice generale, se recomanda pentru protejarea si finisarea suporturilor din lemn, cu precadere pentru bucatarii, mese sau zone expuse la murdarire in exces.

Cu rezultate foarte bune, acest tip de vopseaua acrilica poate fi aplicata pe orice suprafata din lemn ca: mobilier artizanal din lemn, de interior sau de gradina, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase.

Suprafetele din lemn ce urmeaza a se acoperi cu Vopseaua acrilica pentru mobila Emex se pregatesc prin slefuire cu hartie abraziva de granulatie medie, pana la inlaturarea tuturor rugozitatilor, iar praful rezultat se inlatura cu ajutorul periilor cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.

Pentru o pregatire optima, premergatoare vopsirii, se tine cont si de inlaturarea oricaror urme de murdarie sau grasime imbibata in fibre; chiar in cazul in care protectia precedenta este foarte buna, suprafata se va slefui cu hartie abraziva, se va inlatura praful rezultat si se vor face teste de compatibilitate.

Suprafetele care au mai fost vopsite, se recomanda a fi curatate mecanic, prin aplicarea unui decapant de tip Pasta Decapanta Emex CM Cleaner, Decapant Ecologic Emex PC Eco, sau alte mijloace chimice ori mecanice, pentru indepartarea in totalitate a vopselei vechi.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi