Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund epoxidic anticoroziv Emex - bidon 4 kg

Ambalaj - Bidon 4 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 4 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
103.29 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Epoxidic Anticoroziv Emex este un compus pe baza de rasina epoxidica in solutie, pigmenti organici, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie.

Acest grund epoxidic bicomponent, profesional, nu contine saruri de plumb sau crom, si este utilizat in in vederea protejarii elementelor metalice, ca strat primar, in medii de agresivitate mare, atat la interior cat si la exterior. Aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la intemperii, medii chimic puternic agresive, variatii mari de temperatura, etc., sunt dor cateva dintre caracteristicile acestui tip de grund anticoroziv.

Grund Epoxidic Anticoroziv Emex - Caracteristici principale
Aderenta ridicata la suport; Putere mare de acoperire; Duritate mare; Durabilitate; Rezistenta excelenta la uzura; Rezistenta mare la intemperii; Rezistenta mare la hidrocarburi; Rezistenta mare la medii alcaline; Rezistenta mare la agenti corozivi.

Grundul Epoxidic Anticoroziv Emex este un produs industrial cu aplicare profesionala, utilizat ca strat primar pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice expuse mediilor agresive (acide sau alcaline, produse petroliere: benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc.), cat pentru pregatirea structurilor metalice a navelor pentru vopsire.

Grundul epoxidic este utilizat pentru acoperirea si protejarea suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile. Aplicarea grundului se va face dupa curatarea suportului prin mijloace mecanice si/sau chimice cum ar fi Decapantul Emex CM Cleaner sau Decapant Ecologic Emex PC Eco, urmata in mod obligatoriu de degresare.

Eventualele straturi vechi de rugina, se vor inlatura folosind o solutie de fosfatare de tipul Solutiei pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop.
Utilizarea produsului se poate face pe orice alte suprafete metalice precum: mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, rezervoare din otel, caroserii si piese auto sau de utilaje, grilaje, parapeti, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, etc.

Grundul epoxidic anticoroziv poate fi aplicat atat pe inox, cat si pe tabla zincata. Este utilizat ca strat primar si nu conditioneaza compatibilitatea top-coat-ului, dar fiind un grund epoxidic, cele mai bune rezultate sunt obtinute in sistem cu Emailul Epoxidic Bicomponent Emex, cu Emailul Poliuretanic Bicomponent Emex, sau roduse similare.

Reglarea vascozitatii se va face cu solventi specifici, si anume Diluant pentru Vopsele Epoxidice Emex.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi