Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund anticoroziv clorcauciuc Emex - bidon 6 kg

Ambalaj - Bidon 6 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 6 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
157.79 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Anticoroziv Clorcauciuc Emex este un produs profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, plastifianti, solventi si aditivi specifici.

Aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimic ponderat agresive, acide sau alcaline, variatii de temperatura, rezistenta la apa, uzura si abraziune, intemperii, etc., sunt caracteristici principale ale acestui grund clorcauciuc, destinat pregatirii suporturilor metalice, premergator vopsirii cu Vopsea Clorcauciuc pentru protejarea impotriva coroziunii.

Grund Anticoroziv Clorcauciuc Emex - Caracteristici principale: Produs agrementat sanitar; Putere mare de acoperire; Aderenta ridicata la suport; Aplicare si intretinere usoara; Duritate foarte buna; Rezistenta mare la abraziune; Rezistenta excelenta la uzura; Rezistenta mare la agenti corozivi; Rezistenta mare la intemperii, factori chimici.

Acest tip de Grund Anticoroziv pe Baza de Cauciuc Clorurat este utilizat pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice exploatate in medii ponderat agresive, ca strat primar inaintea acoperirii cu Vopsele Clorcauciuc, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior.

Produsul este agrementat sanitar si potrivit cerintelor normelor europene este recomandat conditiilor speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., in sistem cu Vopseaua Clorcauciuc Emex.

O pregatire corespunzatoare a suprafetei se realizeaza prin indepartarea oricaror urme de alte vopsele, prin sablare, curatare mecanica, cu flacara sau chimic prin aplicarea unui decapant de tipul Pasta Decapanta Emex CM Cleaner sau Pasta Decapanta Ecologica Emex PC Eco, sau similari, urmata de degresare.

Urmele de grasime sau murdarie existente vor fi indepartate cu grija, iar in cazul in care suportul a fost afectat chiar partial de rugina se va utiliza Solutia pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop, pentru curatarea completa a acesteia.

Grundul Clorcauciuc Anticoroziv Emex este recomandat pentru folosirea pe suprafete din otel si metal, atat in zone subterane cat si supraterane, pe elemente precum: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

Nu se va aplica in straturi groase, sau cu tragator ci prin pensulare, roluire sau pulverizare cu aer sau air-less. Pe muchii sau colturi se vor aplica straturi duble. Nu se recomanda pentru utilizarea pe suporturi nemetalice ca inox, aluminiu, etc. Diluarea produsului se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc Emex, sau alti solventi recomandati de producator.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi