Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund alchidic pentru lemn si binale Emex - bidon 6 kg

Model:
Ambalaj - Bidon 6 Kg
Pe stoc:
Da
Telefon:
0214571693
Pret:
67.12 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Anticoroziv pentru Metal Emex, fabricat pe baza de rasini alchidice, pasta de bronz-aluminiu, agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune ecologici, fara saruri de plumb sau crom, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, este un produs industrial, monocomponent, utilizat ca strat primar de protectie pentru suporturi metalice expuse la factori de mediu, sau agresivitate chimica medie, situate la interior sau exterior. Se caracterizeaza prin buna aderenta si rezistenta in timp.

Culori caracteristice: gri, rosu, galben sau negru. La cerere, produsul poate fi nuantat in culori RAL standard.

Caracteristicile principale ale Grundului de Binale si Lemn Emex Produs monocomponent; Aderenta ridicata la suport; Aplicare usoara; Putere mare de acoperire; Duritate buna; Rezistenta la factori de mediu; Proprietati anticarie si antifungice; Aspect mat; Culori standard.

Grundul de Binale si Lemn Emex este utilizat in aplicatii industriale sau domestice in scopul protejarii primare a suporturilor si elementelor din lemn situate la interior sau exterior.

Acest tip de grund pentru lemn asigura totodata si o buna protectie impotriva actiunii microorganismelor, in special a cariilor de lemn, cu conditia pregatirii prealabile corecte a suportului. Este folosit cu precadere in sisteme de protectie pentru diverse articole sau elemente din lemn ca: binale, panouri, grinzi, placi din lemn, sageac-uri, lambriuri, pervazuri, cercevele, articole artizanale de gradina sau de interior, suporturi din lemn folosite in constructii, etc.

Vor fi remediate defectele gen sparturi, fisuri etc. Inainte de aplicare. In cazul utilizarii de chituri sau mortare pentru imbinare, se va astepta uscarea completa, in profunzime a acestora. Fiind doar un strat intermediar, acesta asigura conditiile necesare unei bune vopsiri finale cu emailuri sau vopsele decorative pe baza de rasini alchidice grase, din gama Emex, ca Email Alchidic Premium Emex Gold, Email Alchidic Emex Extracolor sau Vopsea Satinata Emcolor.
In cazul in care se doreste pastrarea culorii grundului se poate lacui cu Lac Alchidic pentru Lemn Emex.

Suporturile din lemn ce se vor proteja cu Grundul de Binale si Lemn Emex vor fi pregatite in prealabil, pentru asigurarea unei bune aderente si rezistente in timp prin slefuire cu hartie sau panza abraziva de medie granulatie, pentru indepartarea asperitatilor. Praful rezultat se va indeparta prin aspirare sau cu perii cu par moale sau lavete textile.

Daca exista protectii anterioare, acestea se vor indeparta in totalitate cu perii mecanice, sau prin folosirea de solutii speciale de decapare, ca Pasta Decapanta Emex CM Cleaner sau Decapant Ecologic Emex PC Eco, slefuindu-se apoi cu panza sau hartie abraziva.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi