Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Despre noi

Trimite mesaj
Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca Romtehnochim, producatoare a marcilor Emex si Neomatt sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de certificarea ISO 9001, 14001 si 18001.

Romtehnochim certificata ISO 9001, 14001, 18001 produce lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile, tencuieli decorative, vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, diluanti.

Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopselele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.

Desi orientata spre relatia business to business, Romtehnochim vine in sprijinul consumatorilor mici, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail.

Portofoliul de servicii include sustinerea partenerilor si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate.

Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si loialitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei.

Producem o gama complexa de lacuri, emailuri, vopsele lavabile, grunduri, tencuieli decorative sau adezivi, bazandu-ne pe retete proprii sau in licenta si pe o experienta vasta in domeniu.

Piata noastra este prioritar cea industrila, dar complementar si cea a bunurilor de larg consum.

Portofoliul de servicii include sustinerea partenerilor si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei.

Atentia catre necesitatile clientilor impreuna cu investitiile continue in tehnologie si metode de fabricatie, garanteaza faptul ca Romtehnochim produce intrega gama de produse la cea mai inalta calitate. Dispunem de know-how-ul necesar realizarii oricarui alt produs.
Produse si servicii:
lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile, tencuieli decorative, vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, diluanti, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO9001, 14001, 18001, CTPC, mediu
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: http://https://emex.ro/