Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Faster 10 CE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Brand
1 L
Out Of stock
Descriere
Faster 10 CE

Proprietati fizico-chimice: Faster 10 CE este un produs insecticid, ce conţine 100 g cipermetrin/litru, condiţionat sub formă de concentrat emulsionabil, cu aspect de lichid limpede, omogen, cu miros caracteristic.

Mod de actiune: Cipermetrinul este un piretroid de sinteză nesistemic, cu acţiune de contact şi prin ingestie. La doze foarte mici acţionează rapid asupra sistemului nervos central şi periferic al insectelor, având un spectru larg de acţiune, în mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere şi altele. Are o bună acţiune reziduală pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hrănirii insectelor fitofage.

Mod de aplicare: Produsul se aplică la avertizarea tratamentelor, cu mijloace de stropit terestre (în păduri putându-se folosi mijloace avio numai în condiţiile reglementate), în volume normale de apă, în funcţie de cultura tratată, cu echipamente corespunzătoare şi în condiţii de calm atmosferic, pentru evitarea deplasării la distanţă a aerosolilor formaţi, care pot produce efecte toxice asupra albinelor şi peştilor. După golire, ambalajul se clăteşte de 3 ori cu apă (câte 250 ml apă/clătire), care se adaugă în rezervorul cu soluţia pregătită pentru stropit.

Compatibilitate: Produsul este compatibil cu fungicidele şi insecticidele omologate pentru tratamente în vegetaţie, cu excepţia produselor alcaline. Este compatibil cu fertilizanţii foliari Microfert –U si Microfert-Fer.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura