Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ingrasamant Cropmax 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
1 L
Out Of stock
Descriere
Cropmax - biofertilizator ecologic foliar 100% natural!

Cropmax este un biostimulator de crestere lichid cu aplicare foliara. Stimulatorul de crestere este foarte concentrat si poate fi utilizat la toate culturile de legume in camp, sere si solarii, floricultura si viticultura.

Cand se utilizeaza stimulatorul de crestere Cropmax impreuna cu fertilizarea normala creste productia atat cantitativ cat si calitativ si de asemenea se asigura o rezistenta crescuta a plantei la factorii de stress.

Cropmax contine macro si microelemente, complex de multivitamine si biostimulatori de crestere cum ar fi aminoacizi liberi, hormone, enzime vegetale.

Cropmax asigura sporuri de productie remarcabile si contribuie la cresterea calitativa a productiei agricole.

Cropmax sporeste rezistenta plantelor la boli si daunatori.

Cropmax sporeste rezistenta la seceta, prin favorizarea dezvoltarii sistemului radicular al plantelor.

Aplicat constant impreuna cu fertilizarea normala sau odata cu tratamentele fitosanitare, utilizarea biostimulatorului de crestere CROPMAX permite reducerea cu 25—50% a cantitatii de ingrasaminte chimice tip NPK aplicate solului.

Compozitia complexa a produsului CROPMAX datorita continutului bogat in macroelemente, microelemente, aminoacizi organici precum si stimulatori de crestere, vitamine si enzime este realizata din extracte naturale. Aceasta justifica influenta favorabila a produsului CROPMAX asupra dirijarii metabolismului plantelor, materializata prin cresterea cantitativa si calitativa a productiilor obtinute.

Mod de actiune:

CROPMAX reduce deficientele metabolice prin aportul de microelemente, actioneaza asupra fotosintezei prin aportul de hormoni, enzime si aminoacizi liberi ducand la cresterea continutului de carbohidrati din planta.

Mod de aplicare si doze:

Aplicarea pe plante in timpul vegetatiei se poate face atit prin lucrari speciale de fertilizare cit si odata cu lucrarile de intretinere a culturilor si tratamentele de combatere a bolilor si daunatorilor, fiind compatibil cu majoritatea pesticidelor, mai putin cele pe baza de cupru.

CROPMAX este cu atit mai eficient cu cit pulverizarea este mai fina si se face pe ambele fete ale frunzei si pe tulpina, insistindu-se pe partea inferioara a frunzelor unde absorbtia este mai intensa. Fertilizarile se aplica dimineata, in functie de intensitatea luminoasa, cind plantele au o activitate fotosintetica corespunzatoare.

CROPMAX este superconcentrat, recomandindu-se folosirea a 500ml - 1000ml la hectar pe tratament si 1 - 3 tratamente in perioada de vegetatie in functie de cultura.

Mentionam ca aplicarea foliara saptamanala cu CROPMAX cu o concentratie de 0,2%, la acelasi ciclu de productie, va duce la cresterea sporurilor de productie timpurie si totala.

Pentru cultura de vita de vie si pomi fructiferi se recomanda doua-trei tratamente cu un litru de CROPMAX la hectar, evitindu-se perioada de inflorire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura