Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Eltim caldura din plin

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Robot universal de bucatarie - cofetarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
1.D33.00.0002
Out Of stock
Descriere
Robotul de bucatarie si cofetarie universal, tip RBCU, este o masina universala industriei alimentare (pentru bucatarii si laboratoare culinare de toate tipurile), pentru prelucrarea in mod consecutiv cu ajutorul anexelor sale a unei game largi de produse alimentare.

Cu ajutorul anexelor se pot executa urmatoarele operatii: framantat, amestecat aluaturi moi, maioneze, pireuri; batut spume, creme; tocat carne cruda si fiarta; macinat cafea si condimente; stors sucuri din fructe crude si fierte; stors sucuri si paste din legume si zarzavaturi; razuit legume crude, fructe, nuci, migdale, ciocolata; taiat zarzavaturi si legume in felii.

Robotul este conceput cu doua posturi de lucru; simultan se poate efectua cate doua operatii din cele enumerate mai sus. Robotul RBCU, este capabil sa satisfaca cerintele unor bucatarii si laboratoare culinare care deservesc de la 200 la1500 persoane.

RBCU 6  actionat de un motor asincron trifazat de 1,5/2KWkw/1500/3000rot/min, B5, turatiile de iesire, pe fiecare post de lucru; A (164; 324 rot/min) si B (254; 322 rot/min).

Robotul RBCU, se compune din unitatea de antrenare si anexa framantat amestecat. (oala tip A-60 litri; oala tip B-30 litri, set de brate, batatoare si palete tip A respectiv B pentru cele doua oale, cap de framantat amestecat).

DE RETINUT: anexele nu sunt incluse in pret.

DIMESIUNI DE GABARIT

Unitatea de baza cu anexa framantat amestecat: 1240x955x900mm (Lxhxl)

Masa: 150kg

Unitatea de baza: 1040x955x900mm (Lxhxl)

Masa: 90kg

Avantaje:

Productivitate ridicata prin dotarea cu doua posturi de lucru, deci realizarea in acelasi timp a doua operatii de prelucrare, simultan cu doua anexe montate pe unitatea de antrenare.

Constructie robusta, usor de exploatat, intretinut si ingrijit.

Asigurare de piese de schimb si subansamble.

Servisare prompta (in max. 48 de ore) asigurata de producator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura