Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Eltim caldura din plin

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament macinat mase plastice Castor 3.1 D300/18.5 KW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
1.D13.00.0000
Out Of stock
Descriere
Echipamentele de macinat mase plastice de tip Castor sunt utilaje destinate granularii deseurilor rezultate din procesul de injectie si a pieselor rebutate din masa plastica in vederea reciclarii. Deseurile rezultate din procesul de productie pot fi materiale termoplaste: polietilena de joasa si inalta presiune, PVC, ABS, poliamida, etc.

Productivitatea utilajului este determinata in esenta de tipul, forma si dimensiunile materialului de macinat, de turatia de lucru, de tipul sitei utilizate (diametrele orificiilor), de nivelul de uzura al elementelor active, precum si de indemanarea operatorului.

Utilajele din gama CASTOR sunt proiectate si realizate in vederea macinarii eficiente cu o turatie redusa si un consum energetic minim. Granularea cu turatie redusa permite recuperarea integrala a materialului macinat.

in functie de materialul de macinat si de granulatia necesara, moara poate fi actionata de un grup motoreductor (turatii de pana la 250 rot/min), sau prin transmisie cu curele trapezoidale (turatii intre 250-1000 rot/min). Este posibil ca actionarea utilajului sa se faca prin intermediul unui convertizor de frecventa ceea ce ii confera avantajul alegerii turatiei optime utilizand cuplul maxim.

Partile componente ale echipamentelor de tip CASTOR sunt:

Buncarul de incarcare, spatios, cu gura de alimentare protejata impotriva intoarcerii materialului maruntit din moara.

Camera de macinare, echipata cu rotor cu un numar mare de cutite (45-57 buc) dispuse ingenios pentru crearea unui profil spatial optim de taiere, cutitele fixe longitudinale si frontale, sita pentru granulare (cu orificii intre 4 si 25 mm).

Taierea materialului se face intre cutitele rotorului si cutitele fixe longitudinale si frontale, apoi materialul se calibreaza prin sita semirotunda situata sub cutitele fixe longitudinale.

Buncarul de colectare (CASTOR 1.2), sau ciclonul de evacuare (CASTOR 2.1, CASTOR 3.1), necesar colectarii materialului macinat. Prin utilizarea ciclonului echipat cu ventilator de evacuare creste randamentul procesului, iar materialul granulat rezultat este separat de praf.

Sasiul are o structura construita din profile rectangulare pe talpi reglabile necesare pozitionarii si stabilitatii utilajului. Dispune de pereti protectori pentru asigurarea zonelor cu elemente aflate in miscare.

Instalatia electrica contine motorul electric de actionare (cu puteri cuprinse intre 4 si 18,5 kW), electroventilatorul de evacuare, limitatoarele de protectie a zonelor periculoase pentru operator, cablurile electrice si panoul de comanda capsulat. Protectia motorului se realizeaza atat la depasirea curentului (suprasarcina) cat si la depasirea curentului de protectie motor.

Atat cutitele rotorului cat si cutitele fixe sunt construite din otel inalt aliat, tratate si rectificate. Muchiile taietoare ale acestora pot fi reascutite, nu este necesara inlocuirea lor.

Asiguram consultanta in vederea alegerii optime a tipului de utilaj necesar pentru cerinte specifice, asiguram orice piesa de schimb, servicii de garantie si postgarantie in maxim 48 de ore.

SPECIFICATII TEHNICE CASTOR 3.1:

Turatia rotorului: 173 rot/min

Nr. de corp rotor: 19buc

Nr. cutite fixe: 4buc

Nr. cutite pe rotor: 57buc

Diametrul rotorului: 300mm

Deschiderea de alimentare: 410x730mm

Productivitatea: max 450kg/h

Nivel de zgomot maxim admis a echipamentului la functionarea in gol: 45dB

Puterea motorului principal: 18.5kW

Puterea motorului ciclonului: 1.1kW

Tensiunea de alimentare/frecventa: 400V/50Hz

Masa echipamentului: 1150kg

Masa ciclonului: 40kg

Dimensiuni de gabarit echipament: 1040x1400x2380mm

Dimensiuni de gabarit ciclon: 820x820x2640mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura