Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Noi suntem profesionisti

Membru Bizoo de 14 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
18 pareri

Difuzoare coaxiale auto Marine Alpine de 16.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

379 lei Lei
Brand
SPS-M601W
Pe stoc
Da
In stock
Producator
ALPINE
Diametru
16.5 cm
Putere
30
Descriere
Set difuzoare coaxiale Marine Alpine de 16.5 cm pe 2 cai, culoare: alb

Alpine SPS-M601W difuzoare coaxiale Marine de 16.5CM, 30W RMS.

Nu exista niciun inlocuitor pentru un difuzor marin premium intr-un mediu ud!
Difuzoarele Coaxiale Alpine SPS-M601 / SPS-M601W 16,5 cm pe 2-cai sunt special concepute pentru a adauga placerea de a asculta pe fiecare croaziera maritima.
Proiectate pentru un sunet puternic, aceste difuzoare sunt gata sa se imbarce intr-o expeditie cu un sunet excelent.

Echipate cu PEI balanced dome tweeter si Con Woofer Poly/Mica, difuzoarele SPS-M601 / SPS-M601W Type-S ofera inalte clare si performanta mid/bass bine echilibrata.
Grilele Centrex 813 rezistente, fara rezonanta, cu cadre ABS pentru temperatura mare, ofera durabilitate, rezistenta la uzura si protectie UV impotriva ingalbenirii.
Pentru a oferi un raspuns in frecventa de inalta calitate si pentru a asigura o rezistenta excelenta impotriva la umezeala, ulei, caldura, si substante chimice, SPS-M601 / SPS-M601W sunt protejate cu Santoprene ™. Toate Difuzoarele Marine Alpine ofera protectie excelenta la conditiile mediului exterior.

Constructie solida pentru durabilitate
Aceste boxe sunt construite pentru a rezista - datorita constructiei lor durabile, folosind cele mai noi materiale marine-testate. Go Open Air Both subwoofer si difuzoarele coaxiale sunt proiectate sa lucreze optim intr-o configuratie, asa ca cel mai bine performanta de sunet poate fi realizata, fara a fi nevoie de o incinta.

Marine - Ready
Gata pentru valul cel mare: Datorita ATSM, Specificatiilor UV Marine, Sare/Ceata, NEMA testate pentru rezistenta la apa la nivelul 5, toate Difuzoarele Marine Alpine rezista foarte bine la provocarile mediului marin.

Alegerea a 2 Modele

Pentru o instalare flexibila in orice barca, Difuzoare Alpine Marine Coaxiale pe 2-Cai sunt disponibile pe 2 dimensiuni: inlocurirea celor din fabrica de 16,5 cm cu SPS-M601 / SPS-M601W si de 17,8 cm SPR-M700.

Potrivire Perfecta Amplif-Difuzor
Toate Difuzoarele marine sunt proiectate sa lucreze cu Amplificatoarele Marine PDX pentru cea mai mare capacitate de constructie a sistemului. Pentru a asigura cea mai buna calitate posibila a sunetului, caracteristicile audio de asemenea, se potrivesc perfect.

Proiectat pentru Instalare Curata cu Maxima Rezistenta la Apa
Designul grilei cu surub-ascuns si garnitura din cauciuc rezistenta la apa permite instalarea curata si fara scurgeri. Toate piesele - inclusiv conexiunile boxelor - sunt rezistente la coroziunea cu apa sarata. SPS-M601 / SPS-M601W este de asemenea echipat cu ecranare magnetica pentru a evita interferenta cu alte dispozitive electronice marine, ceea ce permite instalarea acestuia oriunde pe barca.

Tweetere in Design-Marin Special
SPR-M700 dom titan si SPS-M601 / SPS-M601W PEI tweetere echilibrate sunt proiectate pentru proiectie maxima de sunet in mediul marin deschis..
Pentru un sunet optim tweeter-ul SPR-M700 pivoteaza. Protectie incorporata pastreaza un volum stabil. Ambele tweetere sunt rezistente la coroziunea de apa sarata.Toate modelele au rame de inalta rezistenta din cadre de polipropilena rezistente la UV-lumina si coroziune, pastrand structura de motor aliniata pentru putere maxima. Mai mult decat atat, ele sunt suficient de dure pentru a gestiona niveluri mai ridicate de vibratii pe barca.

Caracteristici tehnice:
Crossover Network
Tip Crossover: Protectie Tweeter Incorporat
Woofer
Cadru: High Temp ABS
Material Con: Con Woofer Poly-Mica
Tip Grila: Ultra UV (Centrix 813) Grila rezistenta
Tweeter
Material Magnet: Magnet Neodymium
Tip Aplicatie / Detalii Design: Intern / Tweeter fix
Tip Tweeter: Titaniu/PEI Balanced Dome Tweeter
General
Sensibilitate: 89dB / W(1m)
Impedanta: 4 Ω
Raspuns in Frecventa: 50Hz - 20khz
Dimensiuni
Adancime Montaj Woofer: 2-27/32”
Adancime Montaj Woofer: 72.1mm
Diametru Montaj Woofer: 5”
Diametru Montaj Woofer: 127mm
Diametru Woofer: 6-1/2”
Diametru Woofer: 165.1mm
Putere
Capacitate Putere (Peak): 100 Wati
Capacitate Putere (RMS): 30 Wati
CEA-2031 Putere Nominala: 30 Wati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura