Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Instalatii de ridicat

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem automatizat de arhivare Arhisafe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ELMAS
Out Of stock
Descriere
Noua solutie vine cu ideea arhivarii pe verticala, utilizand o suprafata de doar 25 de metri patrati la sol.

Arhiva automatizata Arhisafe este formata dintr-o constructie metalica exterioara termoizolata si rezistenta la foc, iar la interior este montat sistemul propriu zis de arhivare si depozitare tip Hänel Lean Lift. Solutia are aplicabilitate in companiile din diferite industrii care genereaza un volum mediu si ridicat de documente si au nevoie de un acces rapid si eficient la arhiva, dar si de institutii publice care lucreaza cu un volum ridicat de documente (biblioteci, tribunale, case de pensii).

Intreaga constructie poate fi atasata la o cladire existenta sau poate fi montata independent. Acest lucru este posibil datorita formei de paralelipiped dezvoltat pe verticala, proiectia constructiei pe sol ocupand o suprafata redusa. Intreaga constructie respecta normele antiseismice in vigoare. Din corpul metalic, accesul in cladire se face printr-o pasarela inchisa cu usa si geamuri rezistente la foc. Sistemul automatizat de arhivare ARHI SAFE poate depozita pana la 19 tone, pe o inaltime de 10,8 m si o amprenta la sol de doar 5,1 x 4,5 m (latime x adancime). In functie de aplicatia clientului sunt disponibilie la cerere si alte dimensiuni constructive.

Arhiva automatizata ARHI SAFE are la baza un sistem de depozitare Hänel Lean Lift prevazut cu 86 de containere, cu dimensiunile de 326 x 1035 mm/fiecare container, care asigura depozitarea a aprox. 3096 de cutii de documente. Documentele pe suport de hartie pot fi arhivate in cutii de carton tipizate, cu dimensiunile de 355 x 250 x 150 mm (latime x adancime x inaltime) sau la cerere sistemul de arhivare poate fi adaptat pentru alte tipuri de cutii sau suporturi de stocare (ex. bibliorafturi, etc.).

Elmas livreaza acest produs asociat cu un pachet complet de servicii - consultanta, proiectare, executie fundatie, montaj, punere in functiune, service si piese de schimb.
Din Gura in Gura