Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Instalatii de ridicat

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Poduri rulante Demag V (grinda cu zabrele)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Elmas - sistem Demag
Out Of stock
Descriere
Noua gama de macarale industriale ofera posibilitatea unei pozitionari mult mai precise si au o durata dubla de utilizare

Beneficiind de un design unic si inovativ noile poduri rulante Demag cu grinda principala cu zabrele reprezinta o solutie eficienta in domeniul instalatiilor de ridicat.
Profilul de tip V  este alcatuit din diafragme formate din lonjeroane verticale si conice care reduc greutatea proprie a podului rulant cu o medie de 17 procente si, in acelasi timp, dubleaza durata de utilizare cu mai mult de 500.000 cicluri de incarcare.
Podurile rulante cu grinda principala cu zabrele reprezinta complet o noua generatie de macarale industriale bazandu-se pe principii inovative de design care au condus la o reducere a caracteristicilor de oscilatie cu 30%.

In calitate de agentie Demag - A TEREX BRAND, compania Elmas produce din luna ianuarie 2016 si in Romania. gama de macarale industriale de tip V (cu grinda principala cu zabrele) pentru sarcini pana la 12,5 tone si ecartamente pana la 30 de metri.
Din Gura in Gura