Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Managementul deseurilor

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Statii de transfer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Statii de trasfer
Out Of stock
Descriere
Vand statii de trasfer

Importatori unici pe Romania comercializam statii de sortare/ transfer. Utilaje pretabile pentru sortarea/ transferul si balotarea deseurilor menajere si sau industriale.

Pentru informatii si detalii va rog sa ne contactati la:
Mihaela Bucur
Key Account Manager
Mobil: +40 724-063-544
Mobil:+40 730-712-234
E-mail:mihaela.bucur@elkoplast.ro
Web:www.elkoplast.ro


STATII DE TRANSFER
Statiile de transfer servesc la reducerea costurilor colectarii deseurilor prin reducerea volumelor acestora prin compactare. Ele sunt alcatuite din gura de alimentare, unitatea de compactare, containere atasabile si sistemul pentru manevrarea lor. Dupa compactare, deseurile sunt transportate spre instalatia de incinerare a deseurilor, pentru reciclare sau la locul de ingropare a gunoaielor si deseurilor.

Securitatea
Statia de transfer este proiectata si construita astfel incât sa corespunda cu toate normativele si sa asigure cel mai inalt grad de securitate a personalului de operare. Printre alte elementele de securitate sunt si bariere, bariere luminoase, alarma optica /acustica si altele. Statia este comandata de pe panou din cabina de comanda. Un alt panou este amplasat lânga unitatea de compactare, pentru operare si intretinere.

Specifi catii
Unitatea de compactare are o constructie deosebit de robusta. Fundul compartimentului de compactare este confectionat din otel rezistent la uzura. Instalatia este echipata cu o serie intreaga de dispozitive auxiliare, de exemplu conexiunea hidraulica a containerului, instalatia hidraulica de incuiere, bariera luminoasa si altele.

Capacitatea
Statia de transfer realizeaza aproximativ 340 m3 /ora, ceea ce corespunde cu aproximativ 50 t /ora in functie de consistenta si sortimentul deseurilor. Incarcarea containerului atasabil dureaza aproximativ 10 minute. In aceasta perioada trec prin statia aproximativ 85 m3 de deseuri. In functie de tipul containerelor, pot fi compactate pâna la 14 tone. Timpul necesar pentru inlocuirea containerului este aproximativ de 5 minute, deci se pot incarca 3-4 containere intr- o ora.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura