Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatii electrice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Elis Electro va sta la dispozitie pentru executia de instalatii electrice interioare, indiferent daca imobilul in cauza este o casa la rosu, o constructie industriala sau o cladire de birouri.

De la trasarea propriu-zisa a instalatiei electrice si proiectarea acesteia in functie de tipul racordului la reteaua de distributie (monofazic sau trifazic), pana la montarea prizelor si a intrerupatoarelor, echipa Elis Electro se va ocupa de tot ce implica operatiunea de executiei a unei instalatii electrice. De asemenea, se tine cont si de cerintele beneficiarului, astfel incat rezultatul final sa indeplineasca necesitatile acestuia, iar instalatia electrica sa fie pe masura asteptarilor.

Elis Electro dispune de toate autorizatiile necesare care atesta competenta firmei in executia acestor tipuri de lucrari, calitatea serviciilor oferite si a sistemului de management implementat fiind confirmate de obtinerea certificatului ISO 9001:2008. Va punem la dispozitie personal calificat, gata pregatit sa faca fata oricarei provocari in ceea ce priveste executia de instalatii electrice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura