Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elgo Line Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat pentru epilare definitiva Laser Dioda
9800 €
Brand
Laser Dioda cu 3 lungimi de unda
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Smarty Laser Dioda 3W
Laser tip Diode laser cu 3 lungimi de unda Vertical
Nr impulsuri   20.000.000Laser tip
Lungime de unda 1064+808+755nm
Metoda de control Touch control
Densitatea de putere 1 ~ 120J/cmp (ajustabil)
Gama de latimea impulsului 10 ~ 1, 400ms (ajustabil)
Dimensiunea laserului 12 * 28 mm - 10 bare
Frecventa impulsurilor 1-10 HZ
Tratament cap temperatura 0-4 C
Sistem de racire Sapphire dual ChillTip™ contact cooling style - apa distilata
Puterea nominala 2500W
Putere generator laser 1000 W
Clasificarea de securitate: Clasa I, tip MB
Dimensiune 46*68*135mm(L*W*H)
Greutate 58kg

Detinand cea mai noua si performanta tehnologie, Laserul diode SmARTy imbina cele 3 lungimi de unda (755/808/1064nm) fiind potrivite pentru toate tipurile de piele si pentru orice textura a parului.
Astfel, prin combinarea sistemelor clasice, Alexandrite Laser (lungime de unda 755mm)  standardul pentru parul subtire, Dioda Speed Laser (lungime de unda 808mm) varianta clasica de pentru pielea mai inchisa, ideala pentru indepartarea parului de pe brate, picioare, obraji si barbie si Yag Laser (lungime de unda 1064mm)  pe tratarea tipurilor de piele inchisa, Smarty laser ofera solutia cea mai eficienta, rapida, sigura pentru indepartarea pilozitatii.
Laserul este dotat totodata cu o tehnologie inovativa de racire, CoolTech, pentru a raci si proteja pielea impotriva ranilor, fiind astfel un tratament sigur si confortabil, fara durere.
Modul de lucru este dual: HR- Hair Removal (statica) sau SHR- Super Hair Removal (dinamica, in miscare) determina o maxima eficienta in indepartarea parului nedorit. Metoda SHR, actioneaza prin incalzirea graduala a dermului, pana la atingerea temperaturii (energiei calorice) eficiente, necesare pentru distrugerea prin fotocoagulare a folicului pilos, permitand un rezultat complet, cu mentinerea integra a epidermului si utilizand o rata mare de repetitie, cu impulsuri scurte. Energia este transmisa la nivelul dermului si asigura o acoperire perfecta, in timp ce tehnologia ” ChillTip™” raceste eficient suprafata cutanata, pentru un rezultat complet, dar cu o experienta placuta, fara durere.
Cu un numar de 1-2 treceri/zona si la o frecventa intre 1-10Hz, timpul durata sedintelor se reduce considerabil.
Din Gura in Gura