Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tigaie placata cu ceramica neagra Grunberg gr 166 Dry Cooker
85 lei
Brand
GR 166
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Recomandari: Tigaia din ceramica fabricata in GERMANIA are o caracteristica speciala in partea centrala a tigai, iese in relief si este prevazuta cu orificii, permitand aerului sa circule in interiorul tigaii si sa prepare mancarurile mai repde si uniform. Tigaia din ceramica este fabricata cu cea mai noua tehnologie.Tigaia are rolul de retinere a sucului, aromelor, vitaminelor astfel incat mancarea ramane gustoasa chiar si pentru mofturosi.

Fiind confectionata din ceramica, de culoare neagra, aceasta nu se pateaza astfel ca nu trebuie sa va ingrijorati ca va capata un aspect neplacut in timp. Tigaia are un diametru de 26 cm si inaltime de 6 cm, astfel puteti prepara si cantitati mai mari. Aceasta tigaie minune este indicat pentru persoanele care vor sa slabeasca, pentru cei care urmeaza un regim special, pentru cei ce au colesterolul ridicat sau pentru persoanele carora pur si simplu nu le place mancarurile grase si pline de ulei.

Aceasta tigaie groasa de 2,75 cm (masurata in partea inferioara) se poate utiliza pe aragazurile cu gaz sau pe plitele electrice. Caracteristicile materialului din care este confectionata tigaia (ceramica) sunt: rezista ma bine la socul termic si la actiunea coroziva a detergentilor (nu se zgarie, nu lipeste), materialul este unul ecologic si natural, este rezistent la temperaturi ridicate, este usor de curatat, se poate spala si la masina de vase, ideal pentru a gati fara ulei si grasimi, asigura prepararea retetelor dietetice si crocante, mancarea se gateste uniform si nu se arde deoarece temperatura este distribuita uniform. Acum puteti sa savurati mancaruri sanatoase si gustoase, preparate mai repede numai cu tigaia multi cooker placata cu ceramica.

Caracteristici:

-Grosime 2,75cm (masurata in partea inferioara),

-Se poate utiliza pe sursele de gatire si incalzire cu gaz sau electrice,

-6 straturi antiaderente, maner detasabil pentru a fi introdusa in cuptor,
- Material: Ceramica culoare NEAGRA,

-Dimensiuni: Diametru 26 cm si inaltime 6 cm,

-Accesorii: Capac yena transparent cu buton inox pentru a fi introdusa si in cuptor, burete special de curatat.
Pret: SUPER OFERTA

85,00 RON (pretul include TVA+ taxa verde)

Il puteti comanda:

•La telefon: 0735.53.36.21
•ON-LINE de pe siteul www.electro-shopping.ro: http://www.electro-shopping.ro/electrocasnice-220-oale+si+tigai+multifunctionale-999-dry+cooker+placata+cu+ceramica+neagra+grunberg+gr+166+fabricat+in+germania.html

Il puteti ridica:

•Personal din Magazinul Victoria etajul 5 (urcati cu liftul principal), de luni-vineri intre orele 9-20 si sambata intre orele 9-17 (dupa ce ati facut o comanda in prealabil).
•Livrare la domiciliu prin curier rapid (dupa ce ati facut o comanda in prelabil).
Din Gura in Gura