Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. Electricom S.a.

Mereu la inaltime
021/2407863, 0745340135

Despre noi

Trimite mesaj
In lumea utilajelor de constructii civile si industriale, platformele de lucru la inaltime si utilajele terasiere reprezinta un capitol aparte, care a cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimii ani.

Va oferim o gama completa de platforme pentru lucru la inaltime si utilaje terasiere, dupa cum urmeaza:

PLATFORME:

Platforme tractate, cu brat articulat, telescopic sau combinat realizandu-se astfel o adaptare completa a gamei de produse la necesitatile utilizatorilor din diferite domenii de activitate.

Acest tip de echipamente au costuri de achizitie reduse, se pot inmatricula pentru circulatia pe drumurile publice fiind considerate remorci speciale. Greutatea acestora pleaca de la 1.400 kg, pentru cele cu o inaltime de lucru de 13 m, ajungand pana la maxim 3.500 kg pentru cele cu o inaltime de 30 m.

Platforme autopropulsate, tip foarfeca sau cu brat, utilizate in special in domeniul constructiilor industriale si civile, pentru intretinerea spatiilor comerciale, a halelor industriale, etc.
Sunt echipate cu motor electric sau termic, putand fi utilizate la interior sau exterior, functie de tipul constructiv.

Ca inaltime de lucru incep de la 5,7 m, pentru modelul TM12, si ajung pana la 40,4 m, pentru modelul SB126J.
Sarcinile de ridicare sunt cuprinse intre 227 kg si 580 kg, functie de model.

Platforme montate pe autosasiu, cu brat telescopic sau articulat, utilizate pentru iluminat public, intretinere fatade de cladiri si poduri, constructii de retele electrice, retele telefonice, etc.
In cadrul acestei game o importanta deosebita o reprezinta platformele montate pe autosasiu de 3,5 ton, care pot ajunge pana la o inaltime de lucru de 21 m.

Inaltimea maxima la care poate ajunge o platforma montata pe sasiu este de 100 m.

UTILAJE TERASIERE:

Miniexcavatoare fiabile si practice ce sunt destinate in special utilizarii in spatii inguste, au fiabilitate ridicata, fiind si practice. Motorizarea este asigurata de Kubota, iar sistemele hidraulice de ultima generatie le asigura un maxim de putere si o manevrabilitate excelenta.

Miniincarcatoare, puternice si fiabile, cu o manevrabilitate extrem de precisa, fabricate pentru a indeplini cu succes orice operatiune de productie si intretinere. Datorita tehnologiei de ultima ora, sistemul hidraulic garanteaza un maxim de putere si viteza in utilizare, indiferent de mediul de lucru.

Buldoexcavatoarele acopera o gama larga de dimensiuni si greutati, avand motoare moderne, care respecta cerintele europene de protectie a mediului. Operatorul beneficiaza de o cabina cu o vizibilitate extraordinara si interiorul fonoabsorbant. Comanda utilajului se face cu joystick ce garanteaza o excelenta sensibilitate la actionarea bratului de excavare si a cupei frontale.                        

Sub sloganul „MEREU LA INALTIME”, S.C. ELECTRICOM S.A., a ales sa-i aibe alaturi pe cei mai buni producatori de platforme de lucru la inaltime si utilaje terasiere, incheind astfel relatii de reprezentare cu firme de marca:

UpRight Powered Access Anglia, unul dintre liderii mondiali, producatori ai platformelor pentru lucru la inaltime, cu solutii inovative in domeniul accesului la inaltime de mai bine de 40 ani.

GSR Spa Italia, cu o reputatie mondiala de neegalat, producatori de echipamente performante de lucru la inaltime montate pe autosasiu/furgon.

Cams Macchine S.A. San Marino, producatori de echipamente terasiere fiabile si cu o tehnologie de ultima ora, ii plaseaza in randul celor mai prestigioase firme din domeniu.

Palazzani Industrie Spa Italia, cu o experienta de peste 60 ani, pune la dispozitia clientilor o gama vasta de utilaje terasiere (masini de mutat pamantul), ce satisfac si cele mai exigente cerinte.

Utilizand aceste sisteme, personalul lucreaza in conditii de maxima securitate.
Fabricarea lor se face respectand directivele de siguranta europene, si sunt certificate international.
Produse si servicii:
vanzare si inchiriere platforme pentru lucru la inaltime cu nacele: platforme tractate, platforme autopropulsate, platforme montate pe autosasiu si utilaje terasiere: excavatoare, incarcatoare
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Electricom S.a.
Persoana de contact: Banciu Raluca
Adresa: Sos. Bucuresti - Ploiesti, km 13.2
Localitate: Otopeni
Judet: Ilfov
Telefon: 021/2407863
Telefon mobil: 0745340135
Fax: 021/
Website: http://www.electricomutilaje.ro