Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Electra Srl

Siguranta si confort
0040232214370,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania ELECTRA a fost înfiinţată în anul 1991 de către actualul său director general, ing. Marian Berdan, iar în anul 1993 a început producţia de interfoane sub marcă proprie.

21 de ani mai târziu, după trecerea de la interfon la VIDEOINTERFON, în anul 2012, ELECTRA este pe cale de a face un alt pas important în istoria sa şi îşi pregăteşte intrarea pe piaţa internaţională, începând cu participarea, în aprilie, la cel mai important târg mondial de lighting şi home automation: Light&Building Frankfurt.

Odată cu participarea la acest târg, ELECTRA va lansa o nouă gamă de produse: TOUCH LINE. Tehnologiile de ultimă oră utilizate, aduc un suflu nou produselor ELECTRA, oferindu-le atât o eleganţă desăvârşită, cât şi o utilizare prietenoasă.

Noile produse ale gamei ELECTRA – TOUCH LINE prezintă o serie de caracteristici inedite:

- Posturi interioare video cu ecran TFT – LCD de 2,4” sau 3,5”, cu redare de imagini de înaltă definiţie
- Tehnologia GLASS impune un stil minimalist şi utilizarea unor materiale nobile, lucioase, care oferă produselor un look ce se înscrie în tendinţele actuale din domeniul gadgeturilor electronice.
- Tastatura de tip TOUCH, bazată pe electronica de vârf şi pe eliminarea completă a butoanelor mecanice, este intuitivă si facilitează utilizarea interfonului.
- Posibilitatea de a personaliza produsul dorit – variantă (vilă sau bloc), culoare, tip de montare (aparentă sau îngropată).

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.electra.ro
Produse si servicii:
videointerfoane si interfoane pentru blocuri, videointerfoane si interfoane pentru case si vile, solutii de video interfonie pentru centre rezidentiale
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, CE, UL
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Electra Srl
Persoana de contact: Tit Suzana
Adresa: Bd. Chimiei, Nr. 8
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0040232214370
Fax: 0040232232830
Website: http://www.electra.ro