Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ekis Romania

(+40) (21) 315-07-50,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania Ekis este specializata in oferirea serviciilor de inginerie si suport pentru dezvoltarea si exploatarea sistemelor industriale.

In sprijinul clientilor, Ekis ofera experienta de peste 20 de ani a angajatilor in proiecte desfasurate in cadrul domeniilor industriale, constand intr-o acoperire si dezvoltare multisectoriala, precum si o cunoastere a particularitatilor si provocarilor fiecarui sector industrial in care suntem prezenti.

Avem o cultura a proiectelor orientata catre rezultate si dezvoltare continua, beneficiind de experienta in derularea proceselor de activitate, cunoasterea normelor si metodologiilor specifice domeniilor de activitate ale clientilor, apropierea, anticiparea si viteza de reactie fata de nevoile celor pentru care lucram.

De asemenea, ne remarcam prin capacitatea de a ne lua angajamente pentru orice tip de proiect, avand avantajul unei foarte bune cunoasteri a functiilor proiectelor, mobilizand si gestionand posibilele riscuri aferente.
Produse si servicii:
Birou de studii; Proiectare; Consultanta; Crearea si gestionarea documentatiilor tehnice; Dezvoltare si mentenanta de aplicatii software.
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ekis Romania
Persoana de contact: Sava Bogdan
Adresa: Str. Dionisie Lupu nr.31, Etaj 2, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: (+40) (21) 315-07-50
Fax: (+40) (21) 315-07-52