Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nivela laser stabila
1350 lei
Brand
LAX 300 - 2 linii încrucișate și
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Negociabil, produsul este nou si achizitionat din Germania, pentru detalii suplimentare sunati la numarul afisat. 1 linie laser orizontala si 1 linie laser verticala - incrucisate; 2 puncte laser sus si jos- fir cu plumb intr-o carcasa extensibila. Linia laser verticala incepe de deasupra nivelei, putin in spate Se pot marca diverse elemente, de exemplu profilele tip "U", tavane, pereti, podea, in acelasi timp.

Punctele laser pe axa verticala - sus si jos - sunt vizibile cand este extins corpul nivelei. Nivela laser poate fi rotita cu 360 in corpul sau. Foarte vizibil laser. Linia vizibila pana la 20 m Utilizare versatila:
1.Direct pe podea.
2.Atasata la un trepied cu prindere 1/4" ( foto).
3.Cu ajutorul magnetului. Carcasa acoperita cu cauciuc ceabsoarbe socurile Clasa de protectie IP54 - picaturi de apa si praf.

Pozitia inchisa - asigura cea mai buna protectie Timp de operare cu 1 set de baterii - 3AA - 20 ore Ideal pentru electricieni, instalatori, infiintare pereti sau tavane false, finisari interioare sau transmiterea unor puncte de jos in sus. Poate fi utilizat cu Receptorul electronic REC210 - ce "prinde" linia laser pana la 250 m perpendicular si pana la 35 m in unghi de 45.
Din Gura in Gura