Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scutece adulti Super Seni Plus L 10 buc.
409 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scutecele pentru adulti Super Seni Plus Large (circumferinta talie - 100 - 150cm) reprezinta o solutie foarte buna pentru persoanele cu incontinenta medie si grava (absoarbe pana la 3200ml). In cazul incontinentei foarte grave se recomanda  folosirea pe timp de zi a produsul alaturi de Super Seni Quatro pe timp de noapte.

Scutecele absorbante Super Seni Plus cu sistem inchis ofera un confort sporit cu ajutorul miezului absorbant dublu si sunt potrivite pentru persoanele cu lipsa de mobilitate. Sistemul de prindere cu arici si adeziv permite schimbarea si ajustarea scutecului pe corp cu usurinta. Benzile elastice prezente in partea din fata si din spate ofera acestui produs flexibilitate si confort sporit la utilizare.

Indicatorul de umiditate informeaza asupra necesitatii schimbarii scutecului si este foarte util pentru ingrijitorii persoanelor cu incontinenta urinara si fecala. Banda imprimata pe stratul exterior este formata din linii galbene ce isi schimba culoarea in verde - albastrui la contactul cu urina. Schimbarea culorii a 50-80% din lungimea indicatorului inseamna ca scutecul necesita inlocuire.

Scutecele Super Seni Plus sunt delicate si ajuta pielea sa respire pe toata suprafata de contact. Cu ajutorul functiei AIR, materialul exterior permite aerului sa circule, impiedica trecerea lichidului iar riscul aparitiei iritatiilor si a escarelor este minim.

Produsele nu contin latex si pot fi utilizate pentru incontinenta urinara si fecala. Odour Stop este o caracteristica a stratului absorbant ce transforma lichidul in gel si nu permite dezvoltarea bacteriilor si a mirosului neplacut.

Calitatile scutecelor sunt afectate de alegerea unei marimi nepotrivite. Un scutec prea mic poate cauza disconfort si aparitia iritatiilor iar unul prea mare nu este eficient impotriva scurgerilor.
Din Gura in Gura