Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv comunicare / monitorizare Conext ComBox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Conext ComBox, reprezinta un dispozitiv puternic de comunicatie si monitorizare pentru instalatorii si operatorii sistemelor solare Conext.

Se caracterizeaza printr-ul web-server integrat, permitand afisarea grafica zilnica, lunara si pe toata durata vietii a datelor de energie spre a fi vazute utilizand un web-browser simplu sau un dispozitiv tableta Android. Instalatorii pot sa modifice sau sa configureze setarile dispozitivelor Conext prin interfata utilizator a ComBox si pot raspunde cu promptitudine la e-mailurile de alertare ale sistemului. Un logger de date configurabil de catre utilizator si un FTP server integrat oferta unui administrator de sistem unelte puternice de analiza pentru descarcare si analiza de date. Interfata Modbus de pe ComBox conecteaza dispozitivele Conext cu sisteme externe prin RS 485 sau porturi Ethernet.

Conext ComBox este compatibil cu dispozitive cu protocol Xanbus. Pentru sisteme multi-grup mari , ComBox se poate seta si in configuratie master-slave pentru monitorizarea mai multor retele multiple separate Xanbus si a dispozitivelor Modbus acceptate, cum ar fi contoarele de energie.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura