Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de realitate virtuala ClassVR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Descoperiți primul sistem de realitate virtuală pentru clasă. Acesta introduce un concept complet nou în tehnologia educațională: un set de Căști de Realitate Virtuală complet "autonome", cu o interfață unică, prietenoasă cu elevii, control și navigare prin gesturi, resurse educaționale integrate și elemente de control simplu de utilizat de către cadrele didactice. ClassVR este o tehnologie revoluționară, proiectată pentru a ajuta la creșterea angajamentului și pentru a consolida cunoștințele elevilor de toate vârstele.

Tehnologiile de realitate virtuală, realitate augmentată sau mixte există de mai mulți ani, dar acum, grație ClassVR s-a realizat un sistem de realitate virtuală și augmentată conceput special pentru predarea în clasă, fiind acum în premieră disponibil în România.

Setul include:
• 8 x Căști ClassVR
• 1 x Geantă de depozitare portabilă, rIgidizată
• 1 x Stație integrată de încărcare USB

Realitatea Virtuală în clasă
Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă dascălii este cea a implicării elevilor.

Găsirea unor noi modalități de implicare a elevilor în lumea digitală de astăzi este dificilă, mai ales atunci când tehnologiile de acasă, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele și consolele de jocuri sunt foarte avansate și accesibile copiilor mici. Stimularea implicării educaționale la clasă cu ajutorul tehnologiei poate fi o provocare, mai ales dacă tehnologia prezentă la școală este mai puțin angajantă decât cea de acasă.

Realitatea virtuală a fost disponibilă de câțiva ani, dar abia recent a fost dezvoltată și adaptată special pentru educație. Sistemul ClassVR îmbunătățește și extinde experiența de învățare, oferind elevilor interacțiuni care practic nu sunt posibile în "lumea reală". Este probabil una dintre cele mai puternice tehnologii dintre toate cele existente și care ar putea ajuta la schimbarea modului în care învățăm, pentru totdeauna.

Casca de sine stătătoare de la ClassVR este complet pregătită pentru clasă. Fără a avea nevoie de vreun dispozitiv mobil suplimentar, căștile oferă o experiență VR complet imersivă, fiind administrate și controlate wireless de către cadrul didactic prin inovatorul Portal ClassVR. Totul este integrat pe deplin în cască, sistemul fiind ușor de utilizat și foarte fiabil.

Cu ajutorul platformei de livrare în timp real către clasă, a controlului complet și a gestionării mai multor căști deodată, cadrele didactice dispun de o modalitate rapidă și simplă de a-și trimite elemente din lecție la mai multe căști, și totodată, de a vedea și monitoriza progresul.

ClassVR vine echipat cu un conținut uriaș de resurse didactice impresionante și angajante care, alături de planurile lecțiilor structurate ajută la aprinderea imaginației elevilor, oferindu-le experiențe de care își vor aduce aminte.

Nimic nu este mai rău decât o tehnologie care să nu funcționeze, să nu fie încărcată sau care să nu fie gata de folosire.

Setul ClassVR include o geantă de depozitare portabilă, robustă, folosită pentru păstrarea și încărcarea căștilor, asigurându-vă că toate căștile sunt întregi, securizate și complet încărcate, gata pentru a fi utilzate în orice moment.

Geanta poate depozita și încărca 8 căști deodată. Interiorul prevăzut cu un burete special conceput asigură siguranța independentă și individuală a căștilor.

Geanta de depozitare ClassVR a fost proiectată pentru a permite încărcarea dispozitivelor chiar și atunci când este închisă și/sau încuiată.

Dotată cu o stație de încărcare USB încorporată, și cu ventilatoare active pentru răcire, aceasta va asigura păstrarea în siguranță a căștilor și totodată, încărcarea lor, fără a exista vreun risc de supraîncălzire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura