Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Eduvolt

0361 808 173, 0724 588 424

Sistem de realitate virtuala ClassVR

Telefon:
0361 808 173
 

Detalii produs

Descoperi╚Ťi primul sistem de realitate virtual─â pentru clas─â. Acesta introduce un concept complet nou ├«n tehnologia educa╚Ťional─â: un set de C─â╚Öti de Realitate Virtual─â complet "autonome", cu o interfa╚Ť─â unic─â, prietenoas─â cu elevii, control ╚Öi navigare prin gesturi, resurse educa╚Ťionale integrate ╚Öi elemente de control simplu de utilizat de c─âtre cadrele didactice. ClassVR este o tehnologie revolu╚Ťionar─â, proiectat─â pentru a ajuta la cre╚Öterea angajamentului ╚Öi pentru a consolida cuno╚Ötin╚Ťele elevilor de toate v├órstele.

Tehnologiile de realitate virtual─â, realitate augmentat─â sau mixte exist─â de mai mul╚Ťi ani, dar acum, gra╚Ťie ClassVR s-a realizat un sistem de realitate virtual─â ╚Öi augmentat─â conceput special pentru predarea ├«n clas─â, fiind acum ├«n premier─â disponibil ├«n Rom├ónia.

Setul include:
ÔÇó 8 x C─â╚Öti ClassVR
ÔÇó 1 x Geant─â de depozitare portabil─â, rIgidizat─â
ÔÇó 1 x Sta╚Ťie integrat─â de ├«nc─ârcare USB

Realitatea Virtuală în clasă
Una dintre cele mai mari provoc─âri cu care se confrunt─â dasc─âlii este cea a implic─ârii elevilor.

G─âsirea unor noi modalit─â╚Ťi de implicare a elevilor ├«n lumea digital─â de ast─âzi este dificil─â, mai ales atunci c├ónd tehnologiile de acas─â, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele ╚Öi consolele de jocuri sunt foarte avansate ╚Öi accesibile copiilor mici. Stimularea implic─ârii educa╚Ťionale la clas─â cu ajutorul tehnologiei poate fi o provocare, mai ales dac─â tehnologia prezent─â la ╚Öcoal─â este mai pu╚Ťin angajant─â dec├ót cea de acas─â.

Realitatea virtual─â a fost disponibil─â de c├ó╚Ťiva ani, dar abia recent a fost dezvoltat─â ╚Öi adaptat─â special pentru educa╚Ťie. Sistemul ClassVR ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte ╚Öi extinde experien╚Ťa de ├«nv─â╚Ťare, oferind elevilor interac╚Ťiuni care practic nu sunt posibile ├«n "lumea real─â". Este probabil una dintre cele mai puternice tehnologii dintre toate cele existente ╚Öi care ar putea ajuta la schimbarea modului ├«n care ├«nv─â╚Ť─âm, pentru totdeauna.

Casca de sine st─ât─âtoare de la ClassVR este complet preg─âtit─â pentru clas─â. F─âr─â a avea nevoie de vreun dispozitiv mobil suplimentar, c─â╚Ötile ofer─â o experien╚Ť─â VR complet imersiv─â, fiind administrate ╚Öi controlate wireless de c─âtre cadrul didactic prin inovatorul Portal ClassVR. Totul este integrat pe deplin ├«n casc─â, sistemul fiind u╚Öor de utilizat ╚Öi foarte fiabil.

Cu ajutorul platformei de livrare ├«n timp real c─âtre clas─â, a controlului complet ╚Öi a gestion─ârii mai multor c─â╚Öti deodat─â, cadrele didactice dispun de o modalitate rapid─â ╚Öi simpl─â de a-╚Öi trimite elemente din lec╚Ťie la mai multe c─â╚Öti, ╚Öi totodat─â, de a vedea ╚Öi monitoriza progresul.

ClassVR vine echipat cu un con╚Ťinut uria╚Ö de resurse didactice impresionante ╚Öi angajante care, al─âturi de planurile lec╚Ťiilor structurate ajut─â la aprinderea imagina╚Ťiei elevilor, oferindu-le experien╚Ťe de care ├«╚Öi vor aduce aminte.

Nimic nu este mai r─âu dec├ót o tehnologie care s─â nu func╚Ťioneze, s─â nu fie ├«nc─ârcat─â sau care s─â nu fie gata de folosire.

Setul ClassVR include o geantă de depozitare portabilă, robustă, folosită pentru păstrarea și încărcarea căștilor, asigurându-vă că toate căștile sunt întregi, securizate și complet încărcate, gata pentru a fi utilzate în orice moment.

Geanta poate depozita ╚Öi ├«nc─ârca 8 c─â╚Öti deodat─â. Interiorul prev─âzut cu un burete special conceput asigur─â siguran╚Ťa independent─â ╚Öi individual─â a c─â╚Ötilor.

Geanta de depozitare ClassVR a fost proiectată pentru a permite încărcarea dispozitivelor chiar și atunci când este închisă și/sau încuiată.

Dotat─â cu o sta╚Ťie de ├«nc─ârcare USB ├«ncorporat─â, ╚Öi cu ventilatoare active pentru r─âcire, aceasta va asigura p─âstrarea ├«n siguran╚Ť─â a c─â╚Ötilor ╚Öi totodat─â, ├«nc─ârcarea lor, f─âr─â a exista vreun risc de supra├«nc─âlzire.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eduvolt
Persoana de contact: - -
Adresa: Str. Corneliu Coposu, Nr. 2, Nisco City Center 35
Localitate: Satu Mare
Judet: Satu Mare
Telefon: 0361 808 173
Telefon mobil: 0724 588 424
Fax: 0361 413 741
Sugestii: infochiosc indoor

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi