Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inhibitor de crusta si coroziune Edirom ICR 3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Inhibitorul de crustă şi coroziune Edirom ICR 3 este un amestec sinergetic sub formă lichidă pe bază de polimeri, fosfor organic-anorganic şi alti componenţi activi cu funcţii bine determinate în acţiunea de protecţie a suprafeţelor metalice din circuitele apelor de răcire.

Inhibitorul de crustă şi coroziune Edirom ICR 3   este un produs complex cu alcalinitate medie conţinând: 80% inhibitor, 10% dispersant, 10% biocid. Compozitia acestui inhibitor constă dintr-un amestec de compuşi polimerici, organici, anorganici şi săruri amoniacale de zinc.

DOMENII DE UTILIZARE
Inhibitorul de crustă şi coroziune Edirom ICR 3   este utilizat în tratamentul şi condiţionarea apei din circuitele de răcire sau de încălzire industrială ale combinatelor chimice, petrochimice, CET-uri etc, precum şi în cele de uz casnic, în vederea protecţiei utilajelor  fabricate din oţel-carbon, oţel inoxidabil, alamă etc.

Are rol de a împiedica depunerile de cruste şi de a dizolva crustele vechi de pe suprafeţele circuitelor, are rol de a proteja instalaţiile împotriva coroziunii prin formarea unei pelicule anticorosive care se fixează la suprafaţa metalică şi schimbarea potenţialului electrochimic al apei.
Are efect detergent şi de menţinere în suspensie a precipitatelor existente sau formate şi antrenarea suspensiilor. De asemenea are efect în distrugerea şi împiedicarea formării de microorganisme, alge, ciuperci etc.

Concentraţia optimă de lucru a inhibitorului de crustă şi coroziune - EDIROM ICR 3 în apa recirculată variază între limitele de 20÷80 mg/l în funcţie de valoarea indicelui de concentrare al apei recirculate, indicele optim trebuie sa se încadreze intre 2÷4, când consumul de inhibitor este economic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura