Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterii si acumulatori Sonnenschein A600 Solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

482 €
Brand
Exide
Out Of stock
Descriere
Bateriile Sonnenschein A600 Solar din gama Exide sunt fabricate pentru aplicatii medii si mari. Bateriile solare Sonnenschein A600 sunt baterii cu plumb (VRLA) cu calitate superioara reglementata. Seria (cunoscuta si sub denumirea de A602) a fost dezvoltata special pentru aplicatii in care este necesara o multime de ciclism (de exemplu, sisteme de alimentare solare interactive sau off grid). Acestea au o valoare cuprinsa intre ~ 7500 de cicluri si 20% adancime de descarcare (ceea ce inseamna ca bateria dvs. ramane la 80% plina).

Bateria este fabricata in Germania si este extrem de robusta si este potrivita pentru conditiile dure din Australia. Are caracteristici extraordinare de economisire a energiei, pe langa fiabilitate robusta, dovedita de zeci de ani in multe instalatii din intreaga lume.

A600 Solar vine in celule individuale de 2 volti si este disponibil in capacitate de 357-1937 amperi (C100). Toate preturile pentru bateriile Sonnenschein de pe site-ul nostru (la fel ca toate bateriile noastre) sunt pentru seturi de 12 volti. Curelele de interconectare sunt incluse in pret.

Caracteristici

Performanta exceptionala la ciclism - 2400 cicluri la 60% adancime de descarcare (C10)
Nu necesita intretinere absoluta pe toata durata de viata datorita tehnologiei Sonnenschein Dryfit Gel
Tehnologie puternica a placilor tubulare
Dovada impotriva descarcarilor profunde
Perioada de valabilitate lunga de pana la 2 ani la 20 C datorita ratei foarte mici de auto-descarcare
Fara restrictii pentru transportul feroviar, rutier pe mare si aerian (IATA, clauza DGR A 67)

Sunt fara intretinere de tip VRLA in tehnologie dryfit. Sunt concepute pentru a suporta maxim 1600 de cicluri cu descarcare 100%, dar pot ajunge sa suporte 5800 de cicluri pentru o descarcare de numai 30%.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura