Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertoare auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 €
Brand
Fraron
Out Of stock
Descriere
Invertoare auto profesionale, la 12 sau 24v, cu unda pura sau modificata.

Invertorul din imagine este fabricat de Fraron Germania, porneste de la o putere de 150W pentru varianta cu unda modificata si de la 180W pentru varianta cu unda sinus pura.Incarcator automat cu indicator de stare de incarcare LED

pentru baterii de 12 volti, capacitate de incarcare de 12 amperi

Masini, masini, barci, camping, in aer liber, rulote, autovehicule, solar

Incarcator de baterii cu ceas pentru incarcarea bateriilor pana la o capacitate de 120AH. Acest incarcator complet automat este potrivit pentru incarcarea tuturor bateriilor vehiculului. Preferat pentru bateriile cu plumb, dar poate fi folosit si pentru incarcarea bateriilor cu plumb. Incarcatorul functioneaza cu o caracteristica de incarcare in doua etape. Bateriile sunt complet incarcate pana la tensiunea finala de incarcare de 14,3 volti, urmata de o incarcare cu 13,6 volti. Daca consumatorii incarca bateria, incarcatorul trece din nou de la incarcare la incarcarea principala si o reincarca complet.

Curentul de incarcare poate fi comutat manual intre 12 si 6 amperi, ceea ce inseamna ca se pot incarca si baterii cu capacitati foarte mici.

Indicator de stare a incarcarii LED, pentru a putea vedea in orice moment cat de incarcata este bateria. Mai jos este explicatia:

LED rosu: bateria este descarcata
Primul LED portocaliu: bateria este incarcata cu aproximativ 30%
Al doilea LED portocaliu: bateria este incarcata cu aproximativ 60%
Al treilea LED portocaliu: bateria este incarcata cu aproximativ 85%
LED verde: bateria este complet incarcata (peste 95%)
Incarcatorul automat este un incarcator compact si modern, bazat pe o sursa de alimentare cu comutare. Ventilatorul controlat de sarcina functioneaza numai atunci cand este necesar. Ventilatorul este dezactivat in modul de incarcare simpla. Acest lucru asigura o netezime optima. Incarcatorul poate ramane conectat permanent la baterii. Manopera buna si tehnologia sofisticata garanteaza o utilizare fiabila si o durata de viata indelungata.

Domeniul de aplicare de aprovizionare:

Incarcator de baterie BLG12W12V
Cablul de conectare la baterie si cablul de alimentare (fix)
Desigur, veti primi si un manual de instructiuni in limba germana de la noi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura