Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incarcator profesional TBB Trident - BP1212-2A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

111 lei Lei
Brand
TBB Trident - BP1212-2A
Out Of stock
Descriere
12 V / 12 A, cu 2 iesiri CC, IP20, design marin.

Algoritmul de incarcare in 6 etape: incarcare usoara, sarcina principala, compensare, absorbtie, intretinere si reciclare.
Incarcarea simultana a mai multor baterii si functia automata de compensare a temperaturii.
Proiectare Ruhr, pentru a porni si opri ventilatorul automat.

Complet protejate cu acoperirea PCB.Bateriile sunt adesea deteriorate de supraincarcari sau pentru o anumita perioada de timp. Seria BP, datorita functiilor de management BP, garanteaza o incarcare continua care creste speranta de viata a bateriei. Seria de baterii BP-Smart-Batterie, conceputa special pentru aplicatii mobile si marine. Tehnologia actuala, combinata cu cunostintele noastre despre baterii, este o solutie ideala pentru incarcarea bateriei. profesional pentru RV / RV, Marina si vehicule speciale. Ideal pentru 2 baterii Datorita tehnologiei de inalta frecventa folosita, incarcatorul este compact si poate fi instalat sau depozitat in compartimente mici sau dulapuri. Incarcatorul este izolat de curent continuu si alternativ si este echipat cu protectie la supratensiune, functie de incarcare automata in mai multe etape si multe alte functii de siguranta care reduc riscul de electrocutare si incendiu.

Incarcatorul de baterii BP ofera o varietate imbatabila de functii suplimentare si dispozitive de protectie in acest segment de pret.

Acestea includ:

Curba de incarcare automata pe mai multe niveluri

Incarcatorul de baterii din seria BP are o functie de incarcare automata cu pana la sase etape si ofera curent nominal peste aproximativ 75% din timpul de incarcare. Aceasta functie garanteaza o incarcare completa, rapida si sigura a bateriei.

Cronometru integrat

Cand incarcarea a scazut la o anumita valoare nominala sau timpul de incarcare presetat pe cronometru a expirat, incarcatorul de baterii din seria BP trece de la absorbtie la incarcare de intretinere.

taxa de recuperare

Incarcatorul de baterii din seria BP este proiectat pentru conectarea permanenta la baterie. Pentru a preveni o posibila sulfare in cazul incarcarii de intretinere pe termen lung, incarcatorul trece automat la modul de incarcare a recuperarii dupa 14 zile.

Incarcare simultana a mai multor baterii

Incarcatorul de baterii din seria BP este echipat cu mai multe conexiuni DC (modelul 12A cu doua, modelele 20A, 25A si 40A cu trei conexiuni), astfel incat mai multe baterii pot fi incarcate in acelasi timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura