Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertoare Studer Elvetia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

123
Brand
Studer AJ 2400-24-S
Out Of stock
Descriere
Seria AJ Studer

O gama performanta de invertoare de la 275VA la 2400VA pentru sisteme de dimensiuni mici pana la medii, cu un controler de incarcare solar incorporat optional PWM. Dispozitivele din aceasta serie ofera un consum redus de sine, un algoritm de protectie a bateriei si o constructie compacta.

Conectati si uitati
Invertoarele din seria AJ sunt prezente pe piata de mai multi ani si si-au demonstrat pe larg fiabilitatea superioara. Fiind livrate cu cabluri AC si DC, ele sunt cu adevarat dispozitive „plug and uita”.

Autoconsum
In plus fata de o capacitate ridicata de putere, AJ are un autoconsum foarte scazut datorita unei functii de stand-by precise si eficiente. Detectia incarcarii in stand-by este automata si reglabila de la sarcini foarte mici.

Protectia bateriei
Invertoarele ofera o functie de protectie a bateriei care gestioneaza in mod inteligent nivelul de deconectare de joasa tensiune, in functie de modul de utilizare a bateriei. Asa-numitul B.L.O (Battery Lifetime Optimizer) protejeaza bateria impotriva descarcarilor profunde repetate, prelungind astfel semnificativ durata de viata utila a bateriei.

Caracteristici si spectacole
• Eficienta ridicata si constanta
Capacitati exceptionale de suprasarcina
• Reglarea si controlul digital prin microprocesor
• Alimentare electrica la orice tip de aparat
• Protectie interna completa
Nivel stand-by reglabil de la un prag foarte mic
• Functia de optimizare a duratei de viata a bateriei (B.L.O.)
• 5 ani garantie

Standard de certificare E
AJ-urile in 12 si 24Vdc sunt certificate in conformitate cu standardul ECE-R 10. Aceasta certificare este obligatorie in Uniunea Europeana pentru toate echipamentele electrice aflate la bordul vehiculelor de transport. Studer    fac parte din gama produselor de top, sunt foarte sigure si precise, dispun de diferite forme de programare, detin atat functia de invertor cat si cea de redresor (la unele modele)
Invertoarele sunt dispozitive care fac conversia curent continu (DC) in curent alternativ (AC) asigurand calitatea frecventei la 50Hz, deci ele fac conversia tensiunii de 12V, 24V sau 48 V, provenita de la baterii, in tensiune 220Vca. In general exista    doua tipuri de invertoare:

-    cu unda perfect sinusoidala (perfomante mult superioare in comparatie cu reteaua conventionala de energie)

-    cu unda sinusoidala modificata (unda este alternativa dar nu este sinusoidala, sunt mai ieftine )
Trimite mesaj
Din Gura in Gura