Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ecopor

Calitatea alegerii dumneavoast
0740-314334, 0740-314334

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. Ecopor S.R.L. este o firma cu capital intergral privat romanesc. A fost infiintata in 2005 si este specializata in fabricarea produselor de portelan tehnic, de laborator si decorativ.

S.C. ECOPOR S.R.L. isi desfasoara activitatea in municipiul Cluj-Napoca, unde exista o veche traditie in acest domeniu. Este o societate dinamica, flexibila la cerintele clientilor si cu o mare inclinatie spre calitatea produselor si serviciilor oferite.

Cu o experinta in domeniu de aproape 10 ani dobandita in alte societati de profil, sustinuti de puternice parteneriate zonale si folosind materii prime din import, oferim clientilor nostri produse din portelan cu rezistenta la socuri mecanice, socuri termice, uzurii excesive, rezistente la temperaturi inalte (peste 1250�C) si la coroziunea acizilor, special pentru industria textila, energetica si de laborator.

De asemenea oferim produse din portelan decorativ pentru monumentele funerare, martisoare, brose, medalioane, obiecte personalizate, produse care au o veche traditie in Romania.
Produse si servicii:
servicii de masa portelan personalizate, portelan de laborator, portelan decorativ, portelan tehnic, produse decorative pentru monumente funerare
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ecopor
Persoana de contact: Garba Andrei
Adresa: Str. Iugoslaviei Nr.72
Localitate: Cluj- Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0740-314334
Telefon mobil: 0740-314334
Website: http://www.ecopor.ro