Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ecologing S.R.L

021/2553356, 0744336580

Despre noi

Trimite mesaj
Ecologing S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania Ecologing S.R.L efectueaza montaj instalatii si echipamente pentru protectia mediului (cercetare, proiectare si executie): instalatii de incinerare a deseurilor menajere, a deseurilor periculoase, instalatii de selectare a deseurilor. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ecologing S.R.L.

Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Ecologing S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
instalatii si echipamente pentru protectia mediului (cercetare, proiectare si executie): instalatii de incinerare a deseurilor menajere, a deseurilor periculoase, instalatii de selectare a deseurilor
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ecologing S.R.L
Persoana de contact: Nenciu Stefan
Adresa: Str.Ion Sahighian nr.4E, sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/2553356
Telefon mobil: 0744336580
Fax: 021/2553356