Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ecologic Solution Srl

Solutia noastra la problema ta
0259320072, 0726849804

Despre noi

Trimite mesaj
Societate autorizata de APM pentru colectare si transport deseuri periculoase si nepericuloase din diverse domenii de activitate.

// Preluare filtre ulei-350lei/t; uleiuri uzate auto, uleiuri vegetale, slamuri, namoluri, cleiuri, cauciucuri, slamuri si namoluri industriale, resturi de vaseline, emulsii, deseuri de coloranti, vopseluri, tonere si solventi, pamanturi imbibate cu substante periculoase, reactivi de laborator expirati, deseuri de ambalaje contaminate, etc.

DECONTAMINARE SI ECOLOGIZARE: colectare de deseuri chimice direct din bazine, rezervoare, lagune, bataluri; preluarea filtrelor de ulei

// Colectare deseuri de ulei uzat(auto+vegetal), filtre de ulei(350lei/t), slamuri si namoluri cleiuri, lacuri, resturi de vaseline, emulsii, deseuri de coloranti, vopseluri, tonere si solventi, pamanturi imbibate cu substante periculoase, reactivi de laborator expirati, ambalaje contaminate, etc.

DECONTAMINARE SI ECOLOGIZARE: colectare de deseuri chimice direct din bazine, rezervoare, lagune, bataluri; preluarea filtrelor de ulei; Colectare, recuperare deseuri industriale, in vederea tratarii si eliminarii.
Produse si servicii:
colectare si transport deseuri periculoase si nepericuloase din diverse domenii de activitate
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ecologic Solution Srl
Persoana de contact: Solution Ecologic
Adresa: Nr. 250
Localitate: Finis
Judet: Bihor
Telefon: 0259320072
Telefon mobil: 0726849804
Fax: 0259320072
Website: http://www.ecologics.ro