Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eco Gioel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Purificator de aer Gioel
1490 €
Brand
G440AIR RUBINO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inventat pentru persoanele astmatice si alergice, Gioel reuseste sa elimine praful, bacteriile si alergenii din aerul incaperii datorita filtrarii prin apa si al separatorului molecular, care se invarte cu 22.000 rotatii pe minut, purificand si parfumand 100% natural. Are o capacitate de filtrare de 110 mc de aer/ora, fiind certificat de Institutul de Sanatate din Italia si Universitatea de Studii din Modena si Reggio Emilia si recomandat de Societatea Italiana de Igiena. Si pentru ca timpul este pretios, Gioel poate fi programat pentru purificarea aerului, fiind echipat cu sistem timer.

APA ESTE SOLUTIA! Tehnologia verde Gioel foloseste exclusiv apa de la robinet cu care “SPALA” aerul, luand ca exemplu natura. Astfel, reuseste sa elimine praful, alergenii, bacteriile si virusii din aerul incaperii, dandu-ne posibilitatea sa respiram un aer perfect curat.
Nu este vorba de un miracol sau de o fantezie: de douazeci de ani aerul se poate “spala” si purifica pentru a respira sanatos si a trai mai bine.

Medicii si pediatrii au adoptat sistemul Gioel si il recomanda pacientilor, dar mai ales celor care sufera de astm si afectiuni alergice.

Gioel functioneaza doar cu apa de la robinet. Nu are saci, filtre sau alte consumabile, deci nu se polueaza aerul.
Gioel purifica aerul din incapere, parfumeaza 100% natural si face chiar si aromaterapie. Purificand aerul din incapere putem elimina praful, bacteriile si alergenii atat de daunatori organismului. Adauga cateva picaturi din Naturelle de la Gioel in timpul ciclului de purificare al aerului pentru a te elibera de stres si a-ti restabili echilibrul normal.

Un produs unic ce foloseste doar apa, certificat de Institutul de Sanatate din Italia si Universitatea de Studii din Modena si Reggio Emilia, fiind recomandat de Societatea Italiana de Igiena si Home Hygene.

Gioel imbunatateste calitatea vietii oamenilor. Ne dorim sa mentinem puritatea naturii si a mediului in care traim. De aceea s-a inventat GIOEL.

Alege aerul pe care il respiri! Alege aerul pur!
Din Gura in Gura