Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Eco Gioel Srl

0723925640,

Despre noi

Trimite mesaj
Grupul Gioel promoveaza un nou stil de viata Green. Este vorba despre un sistem de curatenie ECOLOGIC, ce ne da posibilitatea de a renunta la produsele chimice, atat de daunatoare organismului. Gioel functioneaza doar cu apa de la robinet.

Gioel imbunatateste calitatea vietii oamenilor. Ne dorim sa menĂ… £inem puritatea naturii si a mediului in care traim. De aceea s-a inventat GIOEL. La inceput Gioel a fost inventat pentru persoanele asmatice si alergice, avand instalat un separator molecular, ca mai apoi sa devina un sistem complet de curatenie ecologic.
Gioel purifica aerul din incapere, parfumeaza 100% natural si face chiar si aromaterapie.

Purificand aerul din incapere putem elimina praful, bacteriile si alergenii atat de daunatori organismului. Cu ajutorul sistemului puternic si eficient Gioel, se pot elimina chiar si acarienii.

Gioel functioneaza doar cu apa de la robinet. Nu are saci, filtre, deci nu se polueaza aerul. Cu Gioel NU se mai folosesc produsele chimice, atat de daunatoare organismului, pentru a face curatenie. Curata orice suprafata (gresie, rosturi, parchet, faianta, geamuri, aragaz, hota, mobilier, canapea, saltele, perdele, grupuri sanitare, etc) in profunzime cu ajutorul aburului de 160 grade, 5,5 bari. Igienizeaza orice fara a avea limite. Practic am avea o curatenie exemplara cu 0 costuri. Aspira, spala si usuca in acelasi timp!

Este certificat de Universitatea de Studii din Modena si Reggio Emilia din Italia, Institutul de Sanatate din Italia, ISO 9001, 14001, 18001 si recomandat de Societatea Italiana de Igiena.
Produse si servicii:
purificator de aer, aspirator cu apa profesional, aspirator cu abur profesional, statie de calcat profesionala
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eco Gioel Srl
Persoana de contact: Stanciu George
Adresa: Intrarea Barsei, Nr. 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723925640
Website: http://www.gioel.ro