Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie incinta alimentare carburant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
- Rezervor cilindric cu axa orizontala, amplasat pe un suport conceput pentru prevenirea rasturnarii construit din tabla de otel-carbon S 235 JR UNI EN 10025 sudat, acoperit cu un strat anticorosiv si un strat de vopsea, verificat in privinta etanseitatii cu perete simplu.
- Cuva de retinere a scurgerilor este din otel si este vopsita; pentru asigurarea, conform standardelor, a spatiului de deversare, clientul trebuie sa pregateasca o platforma, din beton,
- Conducta de racordare pentru transvazare de la cisterna, cu racord din cupru;
- Scurgere la baza rezervorului cu capac de siguranta, pentru curatirea periodica.
- Furtun de aspiratie extern, echipat cu o supapa unisens, cu filtru si robinet, care sa permita decantarea necesara a motorinei.
- Calota D 400 mm, cu bolturi si garnitura - piulita inelara si cupla rapida, blocabila, de 3 toli, cu supapa de limitare a incarcarii,calibrata la 95% din capacitatea geometrica a rezervorului. Supapa de reducere a presiunii (de siguranta), cu sita de rupere a flacarii.
- indicator de nivel vizibil la exterior, cu tub flexibil intern de protectie pentru flotor.
- Pregitit pentru legarea la pamant si echilibrarea potentialului.

Echipat cu electropompa simpla CUBE 56, debit 56 l/min, autoamorsanta, furtun de alimentare DN19 4m cu pistol automat. Pompa poate fi livrata la alegere si in varianta la 12V (pretul este acelasi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura