Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ecoburn Srl

Ecoburn For A Clean Tomorrow
0244525921, 0755045641

Despre noi

Trimite mesaj
ECO Burn este o companie specializata in servicii ecologice de incinerare care isi propune sa contribuie la protejarea mediului ambiant printr-un management eficient al deseurilor in conformitate cu cerintele legale.

FIRMA NOASTRA este implicata in activitatea de colectare, transport, depozitare temporara si eliminare finala prin incinerare a unei game largi de deseuri medicale si industriale periculoase si nepericuloase.

ACTIVITATEA companiei noastre se desfasoara in Parcul Industrial Brazi, o zona cu profil industrial si se intinde pe o arie considerabila, ce functioneaza in cadrul Regiunii Sud Muntenia 3.

Ne propunem sa oferim clientilor nostrii o tehnologie moderna, o instalatie de ultima generatie conform standardelor din domeniul protectiei mediului.
INCINERATORUL ECOLOGIC este unul din cele mai mari din Romania, fiind un proiect prins in Planul Judetean de Gestiune al deseurilor Prahova.

Instalatia noastra realizeaza monitorizarea continua a parametrilor emisiilor controland in permanenta incadrarea acestora in limitele legale impuse.
ECHIPAMENTUL este complet automatizat si prevazut cu dispozitive de blocare si intrerupere a fluxului tehnologic in cazul depasirii parametrilor de mediu sau al disfunctionalitatilor de operare.

INSTALATIA de INCINERARE este prevazuta cu alimentare automata si cu alte optiuni incluzand evacuarea automata a cenusii precum si sistem de control al poluarii conform standardelor romanesti si europene.
Produse si servicii:
incinerarea deseurilor periculoase
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
Autorizatie Integrata de Mediu
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ecoburn Srl
Persoana de contact: Buzea Andrei
Adresa: Str. Piatra Craiului, Nr. 13
Localitate: Negoiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0244525921
Telefon mobil: 0755045641
Fax: 0373550010
Website: http://www.ecoburn.ro