Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Eco Green 4 Toi

0754777477, 0726900158

Despre noi

Trimite mesaj
Domeniul constructiilor civile si industriale este in plina dezvoltare pe piata romaneasca. Odata cu explozia de santiere din toata tara, a devenit o necesitate stringenta camparea si oferirea conditiilor de viata civilizate in cadrul acestora.

Firma noastra vine in intampinarea acestor necesitati cu o gama variata de produse care sunt absolut necesare pentru amenajarea si camparea pe santiere (si nu doar).

Toaleta ecologica mobila pe care o propunem pentru organizarile de santier este simpla din punct de vedere constructiv, usor de montat, manevrat si intretinut. Este prevazuta cu sistem de aerisire care asigura un schimb continuu de aer in interiorul cabinei.

Rezervorul toaletei este prevazut cu colac si capac, ambele echipate cu un mecanism cu arc pentru a putea fi ridicate/coborite dupa fiecare utilizare, evitandu-se astfel emanarea mirosurilor neplacute. Capacitatea rezervorului este de aproximativ 210 litri. Inaltimea toaletei aprox. 2,2 m, latimea si profunzimea aprox. 1,10 m.

Sunt confectionate din polietilena de inalta densitate, material tratat special pentru a rezista la actiunea razelor ultraviolete.
Produse si servicii:
inchirieri cabine de toaleta mobile (cabine Armal, Sebach) toalete stradale, cabine pentru terase, evenimente, terenuri de sport, santiere
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eco Green 4 Toi
Persoana de contact: Anghelescu Ionut
Adresa: Str. Rezervelor, Nr. 4A
Localitate: Chiajna
Judet: Ilfov
Telefon: 0754777477
Telefon mobil: 0726900158