Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompe submersibile apa uzata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Pompe submersibile de apa uzata cu rotor vortex
Aplicatii casnice si industriale: apa uzata cu continut de solide, fibre, apa provenita de la inundatii, infiltratii. Destinatii: retele de canalizare, spitale, centre de sport, rezidentiale si industriale.
Pompe submersibile de apa uzata cu rotor canal inchis
Aplicatii industriale: apa uzata cu continut de solide, fibre. Destinatii: statii de epurare municipale, retele de canalizare, zootehnie, agricultura, industria piscicola.
Pompe submersibile de apa uzata cu rotor canal inchis
Aplicatii casnice si industriale: apa uzata cu continut de solide, fibre. Destinatii: statii de epurare municipale, retele de canalizare, fabrici, centre comerciale.
Pompe submersibile de apa uzata cu rotor bicanal deschis
Aplicatii casnice si industriale: apa conventional curata, apa uzata fara solide, infiltratii. Destinatii: drenaj, irigatii.
Pompe de apa uzata cu rotor tricanal
Aplicatii casnice si industriale: apa uzata cu continut de solide, fibre, apa provenita de la inundatii, infiltratii. Destinatii: retele de canalizare, spital.
Pompe de apa uzata cu rotor tocator
Aplicatii casnice si industriale: apa meteorica, pluviala, sursa subterana sau de suprafata, apa din rauri. Destinatii: retele de canalizare sub presiune / cu inaltimi mari de pompare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura