Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezervoare otel fuzionat cu sticla emailate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Rezervoarele din otel fuzionat cu sticla sunt destinate stocarii apei potabile, apei de incendiu, levigat, apa de proces, biogaz, etc.

In principal, rezervoarele din otel fuzionat cu sticla sunt compuse din:
carcasa - realizata din panouri modulare din tabla din otel fuzionat cu sticla – emailat.
Protectia anticoroziva a panourilor componente este realizata prin emailare cu produse pe baza de oxid siliciu, rezistente la radiatia UV, in trei variante:
-monoglass - cu un strat de email cu grosimea de 0,18 mm – 0,5 mm, in nuanta RAL 5004-albastru, tratat termic prin tehnologia Puesta, in acord cu cerintele 7.24/25 ale Autoritatii Europene a Emailului EEA.
Panourile finisate in sistem monoglass pot fi utilizate la stocarea apei cu potentialul de hidrogen pH cuprins intre 3 si 10.
-ultraglass - cu un strat de email cu grosimea de 0,18 mm – 0,5 mm, in nuanta RAL 5004-albastru, tratat termic prin tehnologia Puesta, in acord cu cerintele 7.24/25 ale Autoritatii Europene a Emailului EEA. Panourile finisate in sistem ultraglass pot fi utilizate la stocarea apei cu potentialul de hidrogen pH cuprins intre 3 si 10.
-uniglass - cu doua straturi de email cu grosimea de 0,18 mm – 0,5 mm, in nuanta RAL 5004-albastru fiecare tratat termic, in acord cu cerintele 7.20 ale EEA.
-capac termoizolat realizat din tabla de aluminiu,
-tabla de otel galvanizata sau tabla de otel fuzionat cu sticla. Capacul este prevazut cu o gura de vizitare.
-izolatia exterioara este fixata cu ajutorul profilelor speciale – rezervoarele din otel fuzionat cu sticla pot fi termoizolate cu un strat de vata minerala sau spuma poliuretanica acoperita in sistemul standard cu panouri din tabla de otel vopsit sau inox.
-accesorii: scara de acces, gura de vizitare si ventilare, conexiune de preaplin, racord de alimentare, rezistente electrice de incalzire in perioadele de inghet, flotor mecanic si racord auto pompieri.
In functie de solicitari si de domeniul de utilizare rezervoarele din otel fuzionat cu sticla pot fi dotate cu sistem de control al nivelului apei, sistem umplere si de mentinere constanta a nivelului, elemente de legatura intre rezervoare etc.
Punerea in opera a rezervoarelor din otel fuzionat cu sticla se realizeaza pe fundatii din beton armat cores-punzator dimensionate.

Fixarea in fundatie a rezervoarelor se realizeaza cu ancore chimice si cu sistemul de insurubare ce garanteaza etanseitatea si stabilitatea rezervorului.

Capacitate de stocare cuprinsa intre 15 m3 - 20000 m3.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura