Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Conseng Enterprise Srl

Actioneaza ecologic
0723490915, 0723490915

Distribuitori pentru produse de spalare fara apa, SFAeco

Detalii produs

Cautam distribuitori pentru Produse de spalare fara apa, SFAeco, de ultima generatie pentru ingrijirea masinii Dumneavoastra, intr-un mod ecologic cu economie de bani, timp, apa, obtinand o protectie superioara a suprafelor, un aspect si stralucire de showroom.

Produsele de spalare fara apa SFAeco sunt ecologice, protejeaza mediul, sunt conforme cu Regulile Europene de Sanatate & Siguranta REACH si usor de utilizat.
De acum gata cu mizeria, spuma, pierdere de timp si cost deplasare, simplu sprayati si stergeti cu laveta de microfibra si obtineti curatenie, protejarea vopselei si luciu de showroom oriunde, oricand in 15-30 minute.

Cum lucreaza: Produsele de spalare fara apa SFA ECO sunt special concepute sa incapsuleze, emulsioneze si sa ridice instantaneu particulele de murdarie, formand o bariera de siguranta alunecoasa intre mizerie si vopsea, prevenind contactul cu suprafata masinii, permitand lavetei de microfibra sa absoarba si ridice amestecul lichefiat de pe suprafata fará zgarierea vopselei. Ingredientele speciale ofera de asemenea o bariera de protectie anti statica si antiaderenta conferind o stralucire remarcabila. Murdaria adera mai greu pe supafata astfel spalata, masina ramanand curata mai mult timp.
Spalarea fara apa este mai iefina decat cea clasica, ecologica, produsele pot fi utilizate pentru spalare la domiciliu , in parcare, sau pentru spalatorie mobila.
Spalarea fara apa este o Actiune Ecologica, la fiecare spalare efectuata salvati 200 litri de apa..
Pentru Organizarea unei Spalatorii auto ecologica fara apa, fixa sau mobila nu sunt necesare investitii, doar produsele SFAECO de spalare fara apa.
Cateva avantaje ale folosirii produselor de spalare fara apa SFAeco:
- revigoreaza pigmenti vopsea, creaza o stralucire deosebita( folosita repetata elimina matuirea vopselei)
- cost mai mic decat spalarea clasica
- salvare apa, pana la 200 litri/spalare
- rezultat mai bun si de durata ( stratul de protectie antistatic si antiaderenta face ca murdaria sa adere mai greu si masina ramane mai mult timp curata)
- nu mai este necesara deplasarea la spalatorie, masina poate fi spalata oriunde, oricand.
- Zero investitii pentru inceperea activitatii de spalare auto.
- salvare apa, pana la 200 litri/spalare
- ecologic, produsele de spalare fara apa sunt ecologice si biodebradabile

Produsele SFA ECO de spalare fara apa reprezinta Noul mod, ecologic, de spalare folosit pentru curatire, lustruire, protejare a oricarei parti exterioare pentru masina, motocicleta, barca fará a utiliza apa.
SFA ECO PROFESIONAL produs de spalare auto fara apa face mai mult decat sa curate , lustruiasca si sa protejeze masina Dumneavoastra , acesta revitalizeaza si scoate in evidenta pigmentii naturali stralucitori de culoare de la vopseaua masinii si o protejeaza de ambele cauze de degradare: naturale si poluare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conseng Enterprise Srl
Persoana de contact: Ranca Dragos
Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, Nr. 15
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0723490915
Telefon mobil: 0723490915