Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

R&A Line Trade SRL

0727725463,

Instrument Cricut Fine Debossing Tip + Quickswap Housing

CD
Model:
CD
In Stock
Telefon:
0727725463
Pret:
190 lei
 

Detalii produs

Adaugati lustruire profesionala si eleganta ridicata mestesugurilor din hartie.
Pentru a crea modele clare si detaliate in relief, pur si simplu insurubati acest sfat pe carcasa QuickSwap si spuneti-i Cricut Maker sa Du-te!
Spre deosebire de foldere, care va blocheaza intr-un design specific, aceasta minge de decofrare rulanta, cu o gama mai larga de miscare, va ofera libertate de a personaliza, personaliza si proiecta cu o complexitate incredibila.
Faceti o felicitare de nunta dimensionala, va multumesc cu monograma sau adaugati flori la cutiile de cadouri, etichete si multe altele. Creeaza un efect uimitor asupra cartonului de hartie, hartiei acoperite, hartiei stralucitoare si sclipitoare, cartonului de hartie, tufelor si mult mai mult Pentru utilizare cu aparatele Cricut Maker.
Extindeti-va colectia de instrumente Cricut Maker cu o varietate de sfaturi QuickSwap. Trebuie doar sa schimbati sfatul de debossing fin cu orice alt sfat QuickSwap, inclusiv varful de gravat, lama ondulata, rotile de marcare si lama perforata - cu mai multe pe drum.
Personalizati proiectele cu modele clare, detaliate, pro-nivelate - nu sunt necesare foldere! Numai pentru masinile Cricut Maker. Include carcasa QuickSwap .
Debosati orice design doriti, inclusiv flori decorative, modele, monograme, sigle, sigilii si multe altele. Perfect pentru carton, carton cu folie, carton cu folie, tabla kraft din folie, tabla cu afis, tabla kraft, tufa si multe altele, bila cu role din ceramica.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: R&A Line Trade SRL
Persoana de contact: Razvan Fecioru
Adresa: Aleea Raul Sadului, Nr. 8
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0727725463

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi