Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Presa termica Stahls Hotronix Fusion IQ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13350 lei Lei
Brand
FusionIQ
Out Of stock
Descriere
Cea mai avansata presa termica din lume, Stahls Hotronix Fusion, a devenit si mai inteligenta. Modelul imbunatatit, Hotronix Fusion IQ, are conectivitate WiFi care iti permite sa accesezi online, gratuit, portalul Fusion IQ. Aici poti inregistra parametri importanti, cum ar fi: numele utilizatorului, numarul de presari, timpii de presare, presiunea folosita. Pe baza acestor parametri poti genera rapoarte pentru analiza activitatii.

Aceste rapoarte rezolva problema estimarii exacte a costurilor de productie si ajuta la monitorizarea activitatii operatorilor si la cresterea productivitatii lor.

La fel ca modelul Hotronix Fusion, Hotronix Fusion IQ are:

- Ecran de reglaj Touch Screen pentru afisajul de temperatura, presiune si timp
- Deplasarea laterala a platanului si tragerea platanului de baza pentru o pozitionare usoara si sigura a textilelor (tragere tip Sertar).

Presa are deja inregistrati in memorie parametrii de lucru pentru cele mai cunoscute folii. In plus, pot fi salvate programe noi de lucru (timpii de presare + temperatura necesara termotransferului). Programele utilizate cel mai des pot fi marcate ca favorite si plasate automat in partea de sus a listei.
Astfel programele pot fi accesate foarte usor si creste foarte mult viteza de productie. Presa este ideala pentru companii cu un volum mare de productie.

Dimensiunea maxima de lucru: 40 x 50 cm.
Putere: 1750 Watt
Temperatura de actionare: 0 -220 0 C
Greutate: 60 kg
Platane (inferior, superior):
- Grosime: 2 cm
- Retin caldura foarte bine
- Sunt interschimbabile si usor de inlocuit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura