Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Fara chimicale pentru viata, s

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem enzimatic de scos pete Life Miracle

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Puternic si eficient… actiune de curatare fara toxine, economic, sigur pentru mediul inconjurator si foarte usor de folosit.

NON-TOXIC!…minunat pentru bebelusi, copii si pentru cei cu sensibilitate la chimicale.
Obtii mult din asa putin.

O sticla de 200 ml ce se poate folosi la sute de pete.
INSTRUCTIUNI: Aplicati o cantitate mica de produs pe petele uscate, frecati putin zona patata, reaplicati o cantitate mica de produs si lasati 10 minute pentru a permite enzimelor naturale sa distruga petele. Spalati apoi rufele cu Sistemul de spalare fara detergent Life Miracle.
Enzimele noastre de rufe va vor ajuta sa scoateti petele adanci in mod natural si fara nici un risc de sanatate sau pentru mediul inconjurator.
Ati avut vreodata nevoie sa folositi produse pentru a scoate o pata de pe haine? …oricine se mai pateaza din cand in cand cu cate o pata care nu poate fi indepartata doar cu detergentii sau sistemul Life Miracle.

Acesta este motivul pentru care a fost creat acest produs complet natural, non-toxic si prietenos cu mediul inconjurator, pe baza de enzime, care poate elimina pete, murdarie in jurul gulerului, puncte, etc.
La ce este bun sistemul enzimatic LM de indepartare a petelor?

Prin propria sa natura, formula noastra pe baza de enzime poate indeparta mirosuri si materie organica, incluzand pete de sange, ba chiar poate fi folosit si pentru degresare si curatare .
Sistemul enzimatic de scos pete Life Miracle este complet natural, non-caustic, non-toxic, folosit pentru a indeparta petele in mod natural. Acest produs nu numai ca este prietenos cu mediul inconjurator dar are si performante mai bune decat alte produse similare chimice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura