Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dispozitiv pt nasturi si butoniere
150 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Orice produs handmade are in spate o experienta personala considerabila. In cazul meu, mii de ore lucrate intr-o fabrica de croitorie in regim de Lohn, unde calitatea, productivitatea si mai ales termenul de livrare, creeaza insomnii oricarui administrator de societate. Aceasta este povestea lui.

Totul a inceput in urma cu ceva ani, in cadrul fabricii mele de croitorie. In prima perioada de timp, mai mult din curiozitate am intrat rand pe rand in toate masinile din sectie. Mai apoi, din necesitate si din lipsa de personal calificat, am lucrat indelung in masinile de nasturi si butoniere. De fiecare data asteptam ca produsele sa fie insemnate pentru aceste faze. Asa mi-a venit ideea realizarii acestor dispositive reglabile, care elimina definitiv semnele.

Din momentul in care a-ti montat aceste dispozitive, trebuie doar sa reglati distanta dintre nasturi, respectiv butoniere, si sa-i dati drumul la treaba, fara a mai fii nevoiti, repet sa da-ti semne. Dispozitivele se monteaza extrem de simplu. Ve-ti primii instructiuni de montaj la livrare. Va pot asigura ca reglate corect, puteti executa in acelasi timp cele doua faze. Va garantez ca au fost testate de mine personal pe zeci si zeci de mii de nasturi si butoniere.

Daca v-am starnit interesul, trimite-ti comanda. Livrarea se va face prin urgent curier sau posta romana, cu plata la primirea coletului.

PRODUSE HANDMADE FARA FACTURA !!!
Din Gura in Gura
Alte Produse