Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Furaj pastravi Veronesi
8 lei
Brand
Furaj Pastravi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Furajul extrudat Veronesi pentru cresterea pastravului de la veronesi este recomandat pentru hranirea pestilor crescuti in conditii de ferma intensive dar si non-intensive .
Furajul pentru pastravi este sub forma de granule compacte incepand cu 2mm, 3mm, 4mm si 6mm in functie de greutatea pastravului .
Veronesi este un furaj plutitor sau scufundabil de ingrasare cu un nivel mare de energie, si este recomandat pentru utilizare in conditiile destul de variabile de mediu a majoritatii fermelor din Romania. Furajul de pastrav da rezultate notabile si o economie a cantitatii de hrana datorita echilibrului dintre nivelul de proteina si cel de grasime dar si a digestibilitatii foarte ridicate a materiilor prime folosite - ele provenind din grasimi animale exclusiv .
Hrana uscata pentru pastrav de la veronesi este realizata prin extrudare, usor de digerat, datorita tehnologiei de fabricatie .Raportul energo-proteic optim asigura cresterea si dezvoltarea excelenta, precum si o stare de sanatate ridicata a pastravului .
Furaj Pastrav Veronesi gama Power LE
Furaj Pastrav Veronesi gama Power
Furaj Pastrav Veronesi gama Vita -puiet
Furaj Pastrav Veronesi gama ECOSTART - PUIET
In functie de efectivele de pesti pe care le avem si de productia de pastrav pe care am stabilit-o a o produce anual este necesar sa cunoastem cantitatea de hrana, pe sortimentatii, de care avem nevoie.
#furaje pastrav braso #furaje pastrav sibiu # furaje pastrav fagaras
Mai multe detalii pe www.dudman.ro

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse