Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Activitatea principala este comercializarea si instalarea, sistemelor de tratare si filtrare a apei potabile industriale si casnice.
Pentru rezolvarea problemelor datorate numerosilor contaminanti chimici si bacteriologici prezenti in apa potabila, la solicitarea potentialilor clienti oferim produse si servicii complete de calitate.
Strategia noastra este de a oferi dumneavoastra tehnologii ecologice de inalta calitate, pentru tratarea apei.

Dozatoare apa

In ziua de astazi este important sa consumam apa de cea mai buna calitate nu numai acasa, deoarece o parte semnificativa din zilele noastre le petrecem la locul de munca, la birou, la dentist eventual in banci.

Si aici avem nevoie de apa potabila curata si sanatoasa, care este asigurata cel mai adecvat de aparatele dozatoare imbinate cu epurator de apa potabila.

In contrar cu alte tehnologii cu balon, aceste aparate epureaza apa de la robinet si o dozeaza racita, incalzita eventual la temperatura normala in functie de care aveti nevoie.

Majoritatea aparatelor de purificare a apei comercializate  sunt dotate cu tehnologia numita "OSMOZA INVERSA ", care in prezent este unul din cele mai bune procedee de epurare a apei.
Din Gura in Gura
Alte Produse