Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Apa minerala Oasis
08 lei
Brand
2 litri carbogazoasa si plata
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Apa minerala OASIS este total lipsita de NITRITI si NITRATI, si cu o concentratie scazuta de Natriu (Na+) astfel efectul racoritor poate fi savurat atat de persoanele care sufera de tensiune arteriala, cat si de cei care urmaresc un regim alimentar dietetic.

OASIS contine minerale cu efecte foarte benefice pentru organismul uman intr-o cantitate echilibrata si optima, tocmai pentru aceasta, si datorita faptului ca apa este naturala, lipsita de cloruri, calorii, zahar sau alte substante artificiale, consumul ei nu este limitat, fiind recomandata si pentru alimentatia zilnica a bebelusilor.

Consumatorii nostri pot fi siguri de faptul ca in urma procesului de imbuteliere apa ajunge in flacoane neschiimband-si calitatea si proprietatile naturale, procesul de imbuteliere fiind realizat in conditii sterile, respectand reguli stricte privind pastrarea calitatii.

Adancimea izvorului asigura faptul ca apa este curata, lipsita de orice contaminare chimica sau microbiologica, iar procesul de imbuteliere realizat cu o tehnica moderna de ultima generatie, cu multa grija si atentie asigura faptul ca apa ajunge in flacoane nepirezandu-si proprietatile ei naturale si benefice. Pentru respectarea constanta a calitatii inalte urmam functionarea conform ISO 22000 sistem de management al calitatii si IFS.
Din Gura in Gura