Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dublu Tric S.r.l
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 6 pareri
Tamplarie Pvc Cu Geam Termopan
Brand
FEREASTE SI USI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de tamplarie PVC PIMAPEN are la baza cea mai moderna tehnologie in acest domeniu.Sistemul de Ferestre PVC este un sistem modern ce a fost special proiectat pentru a satisface la cel mai inalt nivel nevoia utilizatorilor de confort arhitectural si calitativ.
Seria PIMAPEN S-6000 este cea mai moderna pe piata europeana si corespunde necesitatilor arhitectonice. Acest sistem prin structura sa tricamerala, garnituri interior-exterior, si varietatea mare de tipuri de ferestre si usi ce poate fi realizata, raspunde tuturor cerintelor legate de izolatie in conditii climaterice extreme chiar si in cazul usilor si ferestrelor cu deschideri largi. Usile pot fi executate cu sau fara prag de aluminiu si se pot deschide optional spre interior sau exterior.
Profilele de ferestre PIMAPEN sunt executate dintr-un amestec de PVC dur. Acesta este rezistent la razele ultraviolete, frig, caldura, substante chimice si foc. Partile componente principale ale ramelor sunt intarite cu profile de otel pentru o rezistenta sporita. Izolarea si proprietatile de rezistenta au fost testate la ploaie si vant cu o viteza de peste 120km/ora, obtinandu-se cele mai bune rezultate. Sistemul de ferestre PIMAPEN cu dublu strat de sticla confera o deosebita izolare fonica fata de mediul exterior, realizand o estompare a zgomotului de 39dB.
            Durata de viata a profilelor este de peste 50 ani, nu necesita vopsire sau intretinere deosebita, se curata usor prin simpla stergere a profilului.
Datorita calitatii deosebite a materiei prime folosite, a tehnologiei de fabricatie si utilajelor si nu in ultimul rand calitatii profilelor si accesoriilor, PIMAPEN a obtinut certificate de calitate din Germania: ROSENHEIM, RAL si ISO-9001, de la Institului Turc de Standardizare, cel rus Gost, cel englez LLOYDS, precum si INCERC-ROMANIA.
Consideram ca ne cunoasteti deja, va asteptam sa ne contactati.

    


Daca ati ales PIMAPEN, alegerea facuta este cea buna si profitabila!


Din Gura in Gura