Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Dualis Servcomprod Srl

0744/613515, 0744613515

Despre noi

Trimite mesaj
SC. Dualis servcomprod SRL a fost infiintata in anul 1993 este situata in Cluj Napoca.

Compania SC Dualis SRL va pune la dispozitie servicii de calitate in constructie seminee cu tehnlogie austriaca din samota si germana, focare captusite cu samota, cu inchidere ermetica a usilor pentru pastrarea caldurii, avand si sistem de autocuratire a sticlei, ecologice si cu rata lunga de mentinere a caldurii, seminee autentice si unicate, orice model si cu sistem de incalzire a apei.

Mod de functionare, diferit de celelalte sisteme, aceste seminee emana caldura prin radiatie termica la fel ca soarele prin placile radiante de samota . Astfel creaza in incapere un climat relaxant si sanatos.

Aceste seminee sunt adaptabile oricarui spatiu, chiar cu posibilitate de a incalzi mai multe incaperi in acelasi timp. Puteti alege cele mai deosebite modele, in stil rustic, clasic sau cel modern.

Modelul depinde doar de fantezia dumneavoastra. noi va concretizam visele.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

Principala preocupare a companiei SC Dualis SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
e-mail:dualis_1993@yahoo.com
Produse si servicii:
constructie seminee cu tehnlogie austriaca din Samota cu rata lunga de mentinere a caldurii, focare : Brunner Germania, Bef Cehia autentice si unicate, hornuri: Schiedel
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Din partea firmelor: Brunner, Ortner, Rath
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dualis Servcomprod Srl
Persoana de contact: Kiraly Iosif
Adresa: Salicea, Nr. 88 B
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0744/613515
Telefon mobil: 0744613515
Website: http://www.dualis.bizoo.ro