Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

D & T Auto Best

Suprematia calitatii
0724365463, 0724370041

Despre noi

Trimite mesaj
Scoala de soferi D&T Auto Best va ofera urmatoarea gama de servicii: Plan invatamant categoria B: 24 ore de teorie care se sustin intr-o sala de clasa dotata cu mijloace didactice moderne (videoproiector, ecran de proiectie, soft si retea de calculatoare asemanator examen politie, TV, scheme, machete) structurate astfel: 14 ore Legislatie rutiera; 2 ore Legislatie specifica; doua ore Conducere Preventiva si ecologica; doua ore Prim ajutor; doua ore Cunoasterea si intretinerea automobilului. 30 ore conducerea autovehiculului pe autoturisme Volkswagen Golf, Volkswagen Bora,Skoda Fabia,Daewoo Cielo, Dacia 1310. Laborator psihologic - scoala; Intocmirea dosarului pe care cursantul il va depune la politie pentru a sustine examenul de obtinere a Permisului de Conducere; Prezentarea la examen - auto in ziua de examen se achita numai de cursantii care promoveaza sala; Scoala de soferi D&T AUTO BEST efectueaza ore de practica a conducerii autovehiculului functie de programul cursantului.

Programul de lucru al instructorilor este zilnic, de Luni pana Duminica, intre orele 07.00-22.30. Orele de Legislatie Rutiera, se tin in fiecare Zi intre orele 06.30-20.30 de Luni pana Vineri si Sambata si Duminica in functie de programul cursantului si al profesorului de legislatie.

Aditional acestei oferte standard, scoala de soferi D&T AUTO BEST isi rezerva dreptul sa aiba oferte promotionale in mod constant.

De aceea va rugam vizitati pagina noastra Preturi si oferte; Ore suplimentare pentru completarea cursului, pentru cei respinsi la proba de teorie sau practica si pentru cei care detin carnet de conducere dar nu au mai condus de mult timp. Pentru preturile acestor servicii vizitati-ne pagina Preturi si oferte; Plata acestor servicii se poate face prin cash, cec, ordin de plata; Va puteti inscrie on-line accesand pagina Inscrieri online, iar intr-un interval de 24 ore lucratoare unul din reprezentantii nostri va vor contacta pentru a va informa despre dosarul care trebuie depus inainte de inceperea cursurilor.

Achitarea primei rate care poate fi de minim 30% din valoarea taxei de scolarizare se va face in momentul semnarii contractului.
Produse si servicii:
cursuri auto, scoala de soferi
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
AUTORIZATIE ARR
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: D & T Auto Best
Persoana de contact: Dura Mihai Viorel
Adresa: Str. Ion Dragalina General, Nr. 4
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0724365463
Telefon mobil: 0724370041
Fax: 0344815924
Website: http://www.dtautobest.ro